Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij 2B4QA

Wij zijn een jong en creatief ICT bedrijf gericht op kwaliteitszorg. In een vroeg stadium van de ontwikkeling van softwaresystemen zorgen onze Quality Consultants voor inzicht in de (mate van) kwaliteit van ICT oplossingen. Dit inzicht is gebaseerd op de eisen die de vragende partij stelt en de producten die de biedende partij oplevert. Daarmee besparen opdrachtgevers op het ontwikkelproces.

De ICT is een snel veranderende sector; we zorgen dat we mee blijven groeien. Dit doen we door vakinhoudelijke cursussen te volgen en te organiseren. Daarnaast werken we doorlopend aan onze communicatieve en organisatorische vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat we dit samen met onze collega’s doen. Zo leren we van elkaar.

Actief in Nederland
Opgericht in 2014
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Veenendaal
icon-employee Created with Sketch. 7 werknemers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 30 jaar
icon-sex Created with Sketch. 85% Man / 15% Vrouw
Wij bieden starters en ervaren testers een springplank naar een carrière als Quality Assurance specialist. Andre Boeters, Founder 2B4QA

2B4QA is een bedrijf met betrokken werkgevers en collega’s. Er wordt goed met je meegedacht over alles en alles wordt eraan gedaan om een leuke werkervaring op te bouwen, bij 2B4QA maar ook bij de klanten.

Liset

Testconsultant

Als je wil starten in de wereld van IT is dit de ideale plek om te starten, je krijgt veel mogelijkheden om kennis op te doen en je werkervaring op te bouwen. 2B4QA biedt je de mogelijkheid om je te verdiepen in dat wat je zelf interessant vindt. Verder is 2B4QA een flexibele werkgever die veel doet aan teambuilding. Doordat het een relatief kleiner bedrijf is, ken je al je collega’s persoonlijk en dat maakt het werken hier erg prettig.

Joep

Junior Softwaretester

2B4QA is een kleine organisatie, waardoor de lijnen kort zijn. Daardoor is de samenwerking veel persoonlijker. Door deze persoonlijkere aanpak zijn de mogelijkheden tot individuele groei groter. Er is veel aandacht voor je ambities en de acties die daarbij horen. Het management bestaat uit ervaren testers, waardoor je als tester altijd wel iemand hebt om mee te sparren.

Amir

Junior Softwaretester