Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij 3WT ICT Solutions

3WT ICT Solutions is een leuk en dynamisch ICT bedrijf, gericht op het MKB. We werken met heldere processen, denken graag mee, geven eerlijke adviezen en gaan verder waar anderen stoppen. Dat doen we door het leveren van diensten en niet van dozen, zodat we u kunnen helpen met het verwezenlijken van uw doelen, dromen en ambities.

Dat kan alleen als wij u echt leren kennen en uw vraagstukken zo scherpstellen dat we ze kunnen vertalen naar relevante ICT-oplossingen. Passend bij uw ambitie en continu afgestemd op actuele ontwikkelingen. Zo leggen we de basis voor gezamenlijk succes. 3WT levert geen doos, maar een dienst. We zijn vakkundig en betrouwbaar en kennen onze klanten goed.

Actief in Nederland
Opgericht in 2001
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Nieuw-Vennep
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd: 39
icon-employee Created with Sketch. Aantal werknemers: 19
Software ontwikkelen die het proces ondersteunt in plaats van afdwingt Mark Huisinga

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?
Er is een prettige werksfeer, veel ruimte voor initiatief en creativiteit en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen

Sietse Janse

Systeem- /Netwerkbeheer

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?

De laagdrempeligheid, sfeer onderling met collega’s en de eindklanten maken dit bedrijf tot een fijne plek om te werken.

Ricardo Leliveld

Systeem- /Netwerkbeheer

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?

Omdat dit het leukste en leerzaamste IT bedrij in de omgeving is. De kansen vliegen je om de oren en je werkt bij 3WT echt als een team.

Deniz Yildiz

Systeem- / Netwerkbeheer