Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij AdVanced

Ons team van consultants is ons bestaan. Dat is het al sinds de oprichting van AdVanced in 2000 en dat beseffen wij als geen ander. Via autonome groei bestaat ons team inmiddels uit ruim 75 consultants. Wij kennen al onze collega’s en daar zijn wij uitermate trots op.

AdVanced is een betrouwbare IT-partner voor diverse innovatieve opdrachtgevers, van de bekende Nederlandse grootbanken tot de Utilities markt, van Gemeenten tot Waterschappen. Niet voor niets is het onderschrift van AdVanced “Bepalend voor IT-resultaat”. Dat is een reputatie die wij al sinds de oprichting in 2000 hoog in het vaandel hebben staan.

Wij beseffen als geen ander dat we een IT-dienstverlener zijn. Wij doen dat met een enthousiaste en loyale groep mensen. Deze mensen zijn allemaal ervaren en goed opgeleide consultants. Ze zijn daardoor ook altijd goed inzetbaar op alle denkbare IT-opdrachten. De lat ligt hoog, wij schuwen niets.

Wij leveren een diversiteit aan services, ondersteund vanuit onze expertise gebieden in diverse marktsegmenten.

AdVanced vindt de privé en werkbalans heel belangrijk en hecht veel waarde aan de vitaliteit. Er worden vanuit de vitaliteitscommunity veel sportactiviteiten gefaciliteerd en georganiseerd.

“Wil jij de AdVantages van AdVanced, kom dan @vanced!”

Rolf Jongeling

Business Analist/Lead Business Analist
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Gevestigd in Hilversum
icon-sex Created with Sketch. 80% man en 20% vrouw
Opgericht in 2000
icon-employee Created with Sketch. 75 werknemers werkzaam door heel Nederland
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 47
Zelfstandig meewerken op projecten, successen (groots) vieren met collega’s én een glimlach op het gezicht van onze klanten toveren. Zo ziet jouw baan bij ons eruit. Brenda Stip

Werknemers aan het woord

AdVanced is een leuk informeel bedrijf, waar de lijnen lekker kort zijn. Er is veel aandacht voor de medewerker als professional, maar ook als mens. Dat uit zich in trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen, maar ook in leuke uitjes als BBQ’s, familieweekenden en als klapper de jaarlijkse ski trip.

AdVanced is een bedrijf waar je lekker jezelf kan zijn en waar er meer dan voldoende ruimte is om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Het dynamische aspect in de rol van business analist geeft mij veel energie. Het ene moment ben je met je team een aantal user story’s aan het refinen en het andere moment zit je met een aantal gebruikers om de tafel om hun wensen in kaart te brengen.

Syrello Stelk

Business Analist

Via een collega heb ik kennis gemaakt met AdVanced. Het bedrijfsmodel van Advanced trok mij erg aan. Niet elk overleg of intern gesprek heeft als focus de omzet. De AdVancers – de professionals zijn belangrijk. Collega’s staan open voor een gesprek en de mogelijkheid om zaken bespreekbaar te maken.
De focus op de organisatie als familie, binding met de collega’s en de verschillende activiteiten die worden ontplooid om dat te bewerkstelligen trekken mij steeds aan. Of dat nu een teamuitje is, een etentje met een collega of een werkdag op kantoor.
Daarnaast vind ik het prettig dat het kantoor een echte ontmoetingsplek is, waarbij je samen kunt leren / studeren, maar ook bij kunt praten met jouw collega’s.

AdVanced is een dynamische organisatie met verschillende kennisgebieden. Hierbinnen krijg ik de ruimte om invulling te geven aan mijn ontwikkeling, door middel van opleidingen en sparren met de collega’s. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de energie die AdVanced in de werknemers investeert. De verschillende bijeenkomsten, uitjes (met en zonder partner/gezin). De goede balans tussen werk en privé.
Het leuke aan AdVanced is dat het werk uitdagend blijft. Je bent altijd bezig om concrete resultaten op te leveren voor een opdrachtgever in samenwerking met verschillende experts. Het leren kennen van verschillende organisaties en bedrijfstakken. Zelf ervaren met interne medewerkers hoe het is om mee te gaan met een verandering of juist werken in een project dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en uitrol van een verandering.
De vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn eigen tijd in te delen.

Als je het leuk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen, te werken in uitdagende projecten en je graag actieve en gezellige collega’s om je heen hebt, moet je zeker bij AdVanced werken.

Raagni Raktoe

Business Consultant PMO

Als je een enthousiaste, gezellige en nieuwsgierige IT-professional bent die zichzelf wilt ontdekken, ontplooien en doorgroeien binnen verschillende opdrachten bij verschillende klanten, dan is AdVanced dé werkgever voor jou!
AdVanced is een unieke ons-kent-ons organisatie bestaande uit ambitieuze professionals waarbij de persoon(lijke ontwikkeling) centraal staat. Samen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten, met plezier. AdVanced is een bedrijf met verschillende IT-profielen in haar portfolio. Cursussen en persoonlijke coaching worden toegereikt om door te groeien in hetgeen waar jij goed in bent. Ook dat wordt gezien en beloond! Een platte organisatie, waarbij de lijnen kort zijn, alles is bespreekbaar. AdVanced voelt voor mij als een familiecultuur, omdat er veel tijd/energie wordt gestoken in sociale activiteiten met collega’s. Zo wordt er jaarlijks een skivakantie georganiseerd en andere leuke activiteiten als een kerstdiner, partnerweekend etc. Dit alles bevordert het werkplezier en de bevlogenheid.

Rolf Jongeling

Business Analist

AdVanced is uniek door zijn platte structuur. Hierdoor kent iedereen elkaar, en weten wij ook wat er bij de mensen thuis speelt. Alles is bespreekbaar, je loopbaan is niet uitgestippeld en deze kan bijgesteld worden indien daar behoefte aan is. Tevens is het management overzichtelijk, en daardoor heerst er rust. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast wordt er ook voldoende georganiseerd, zodat wij in contact kunnen blijven met elkaar. Zowel zakelijk als met het gezin zijn er een aantal leuke jaarlijkse activiteiten. Niets is verplicht, maar het wordt zeker gewaardeerd als je erbij bent.

Mijn werk bij AdVanced is uitdagend, omdat ik veel bedrijven van binnen zie, daardoor veel leer en veel verschillende werkzaamheden kan doen. Ook binnen AdVanced wordt er veel georganiseerd, zoals community‘s; Testen, JAVA, BI, duurzame inzetbaarheid etc. Mocht je zelf iets willen organiseren, dan kan dat ook altijd. Iedereen die wil kan er lid van worden binnen de organisatie, waardoor je met elkaar over je vakgebied kunt sparren. Dit geeft vaak verhelderende nieuwe inzichten, die je weer goed kunt meenemen in je opdracht.
AdVanced voelde voor mij als een warm bad, een soort “familie” waar je in terecht komt. Er is echt persoonlijke aandacht. Iedereen is bereikbaar en benaderbaar. Een fijne club mensen waar je jezelf kunt zijn en gehoord wordt. Met mooie doorgroeimogelijkheden. Dit heb ik ook zelf ervaren, toen ik na 2 jaar in dienst te zijn werd gevraagd in het MT. Dit doe ik nu naast mijn werkzaamheden als tester, al 4 jaar met veel plezier. Opleidingen en trainingen zijn altijd mogelijk. Niet een voor uitgestippeld pad, maar aangepast op de wensen en behoeften van jou.
Kortom: wil je mooie opdrachten doen bij gave opdrachtgevers, jezelf kunnen zijn, doorgroeimogelijkheden op jou als individu afgestemd, zekere mate van vrijheid ervaren en écht persoonlijke aandacht hebben? Dan is AdVanced hét bedrijf om voor te werken. Ik ben elke dag nog superblij met mijn overstap van 6 jaar geleden.

Jessica Tielhuis

Agile testconsultant

AdVanced is als een soort familie. Iedereen is altijd heel erg betrokken (zowel zakelijk als privé). AdVanced kijkt verder dan alleen de medewerker, ze heeft ook oog voor het gezin en de privésituatie. AdVanced heeft goede arbeidsvoorwaarden en een heleboel leuke activiteiten voor medewerkers en gezin en voor jong en oud, zoals de jaarlijkse skivakantie, gezinsbarbeque en teamuitjes.

Ook werkgerelateerd heeft AdVanced veel te bieden! Zo heeft AdVanced leuke, leerzame en uitdagende opdrachten bij bekende bedrijven in allerlei sectoren en is er volop de mogelijkheid om opleidingen te volgen.
De complexe vraagstukken en bijkomstige analyses maken het werk interessant. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden kan ik zowel mijn functionele als technische kennis goed inzetten bij de klant. Zo is geen enkele dag hetzelfde.
AdVanced is een leuk bedrijf waar wij altijd gezellig collega’s kunnen gebruiken.

Paul Bakker

DevOps engineer/Test consultant