Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Andarr Technology

Andarr bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten.

We voeren niet alleen veranderingen door, maar creëren ook de organisatiecontext waarin verandering succesvol is. We Make IT Fit. Je herkent de architecten, projectmanagers en technisch specialisten van Andarr dan ook aan de unieke combinatie van fluweelzachte soft skills en keiharde technische knowhow. Daarmee maken we het verschil.

Actief in Nederland
Opgericht in 2000
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Utrecht
icon-employee Created with Sketch. 60 werknemers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd: 30-40
Andarr is dé expert op het gebied van het besturen, bouwen en bedenken van toekomstbestendige, vellige, ICT-infrastructuren. We make IT fit! Martijn Jonker

Bij Andarr is er de gezamenlijke drive om elkaar en daarmee onze klanten te helpen en te ondersteunen.

Sander Verdoes

Project Manager Security

Andarr is een mooi bedrijf waar je niet als nummer wordt gezien. Er is persoonlijke interesse voor jou die je ook in staat stelt je te laten groeien zoals jij bent.

Paul Schermers

Technisch Consultant

Kom bij Andarr werken omdat het allemaal iets persoonlijker is dan bij andere bedrijven: je collega’s weten wie je bent en wat je beweegt; je bent geen nummer of één van velen.

Dave Liefbroer

(Solutions) Architect

Andarr draait om: diversiteit in betalingsmodellen, ambities, mensen en uitdagende opdrachten

Melle Dorreleijers

Infrastructuur Architect