Bedrijven
Bekijk de vacatures

Working at Bottomline Software

Bottomline is een Europese leider op het gebied van Inventory Routing. Wij hebben een sterke focus op brandstofdistributie en zorgen voor verticale integratie van onze diensten. Dit maakt ons onderscheidend. Wij bouwen en verkopen state of the art planningssoftware, maar kunnen ook een volledige Planning as a Service aanbieden, of zelfs Transportation as a Service.

Medewerkers van Bottomline Software werken allemaal aan dezelfde waardestroom. Onze banen bestrijken een breed scala aan uitdagende onderwerpen, zoals Inventory Routing Optimization, Demand Forecasting, OCR, IoT-integratie, en Continuous Innovation van ons Cloud Platform. We werken in multidisciplinaire teams, volgens de Agile-waarden, en Lean-principes.

Kantoren in Utrecht en Vught
Opgericht in 1998
15 werknemers in Utrecht
icon-sex Created with Sketch. 80% / 20%
icon-globe Created with Sketch. Actief in Europa
Wij willen onze klanten slimmere manieren bieden om bedrijfswaarde te creëren, gevoed door gebruiksvriendelijke, geavanceerde en ijzersterke software en geleverd door wendbare, capabele en betrouwbare medewerkers.

Naast de reden waarom ik in dienst ben gekomen, zou je in dienst moeten treden als je graag een logistiek probleem oplost met een klein team dat actief de samenwerking met elkaar opzoekt. Waarbij rollen vloeiend zijn, je van TDD houdt, je graag koppelt en je wordt uitgedaagd om beter te worden

Jaco Adriaansen

Software Engineer, Full-stack

Toen ik een half jaar geleden bij het team kwam, was ik verrast over hoezeer mijn meningen en ideeën vanaf het begin werden gewaardeerd en over de openheid van communicatie. Als je enthousiast bent over het samenwerken aan complexe probleemoplossing in zo’n team, dan zou dit wel eens het team voor jou kunnen zijn.

Natasja Schouten

UX Designer