Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Bravinci

Bij Bravinci, opgericht in 2020, bieden wij consultancy, services, educatie en solutions aan kleine en middelgrote bedrijven met data-, analytics- en intelligence competenties. Wij zijn een internationaal georiënteerde en diverse organisatie die momenteel aan het uitbreiden is en ons team speelt hierbij een belangrijke rol.

Wij hechten veel waarde aan het ‘goed doen’ van zaken en zijn toegewijd aan het leveren van producten en diensten die het leven van mensen over de hele wereld verbeteren. Bij Bravinci krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als een echte ondernemer, terwijl je deel uitmaakt van een gepassioneerd team van professionals. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op transparantie en we hechten veel waarde aan diversiteit, leiderschap, integriteit en teamwork. Bovendien bieden we een ondernemerssalaris.

Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde individuen die ons groeiende team willen versterken. Sluit je bij ons aan en help ons om de wereld een betere plek te maken!

“Bij Bravinci kun je ondernemerschap combineren met de ambacht van data, analytics, automation en intelligence.”

Winfred Zwaard

Consultant Data Engineering
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor gevestigd in Utrecht
16 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 38 jaar
icon-sex Created with Sketch. 75% man en 25% vrouw
Bravinci levert intelligence- en automation competenties middels consultancy, services, educatie en solutions met als doel om onze kleine -en middelgrote klanten datagedreven te krijgen, zodat ze effectiever, efficiënter en volledig compliant kunnen worden en zullen blijven. Michael Doves – CEO

Je moet níet bij Bravinci werken als je geen gezonde combinatie van communicatieve -, technische -, kennisoverdragende- en analytische skills hebt, afwachtend bent en vaak zelf alles wil oplossen. Je moet wél bij Bravinci werken als je zelf een sterk individu bent en inziet dat de kracht van een groep vele malen sterker is dan de kracht van het individu, dat je klantgericht bent, en het erg cool vindt om samen met je collega’s als ondernemer in de organisatie Bravinci te laten groeien naar een internationale organisatie van meer dan 1000 professionals zoals jij.

Wilfred Zwaard

Consultant Data Engineering