Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Bravinci

Bravinci is opgericht in 2020. Wij zijn een internationaal georiënteerde en diverse organisatie met data-, analytics- en intelligence competenties. Deze worden aangeboden middels consultancy, services, educatie en solutions voor primair kleine- en middelgrote bedrijven.
Naast ons leuke team met gepassioneerde professionals, kenmerkt ons unieke bedrijfsstructuur zich door een ondernemerssalaris.

“Bij Bravinci kun je ondernemerschap combineren met de ambacht van data, analytics, automation en intelligence.”

Winfred Zwaard

Consultant Data Engineering
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor gevestigd in Utrecht
11 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 38 jaar
icon-sex Created with Sketch. 66% man/ 34% vrouw
Bravinci levert intelligence- en automation competenties middels consultancy, services, educatie en solutions met als doel om onze kleine -en middelgrote klanten datagedreven te krijgen, zodat ze effectiever, efficiënter en volledig compliant kunnen worden en zullen blijven. Michael Doves – CEO

Je moet níet bij Bravinci werken als je geen gezonde combinatie van communicatieve -, technische -, kennisoverdragende- en analytische skills hebt, afwachtend bent en vaak zelf alles wil oplossen. Je moet wél bij Bravinci werken als je zelf een sterk individu bent en inziet dat de kracht van een groep vele malen sterker is dan de kracht van het individu, dat je klantgericht bent, en het erg cool vindt om samen met je collega’s als ondernemer in de organisatie Bravinci te laten groeien naar een internationale organisatie van meer dan 1000 professionals zoals jij.

Wilfred Zwaard

Consultant Data Engineering