Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij CODE24

We dromen, denken en doen. Met onze kennis en deskundigheid creëren we geavanceerde software die zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunen op de werkvloer. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op hun passie: zorgen en verzorgen. We zijn gedreven om de zorg IT efficiënter te maken. Veiligheid, kwaliteit en stabiliteit staan bij ons voorop. We ontvangen nieuwe trends en ontwikkelingen met open armen en laten ons erdoor inspireren. In plaats van bang te zijn voor verandering, zien we het als onze kracht. Met onze eigenzinnige en vooruitstrevende aanpak zijn we klaar voor de toekomst. We zijn integer, eerlijk, zijn er voor onze klanten en geloven in de kracht van verbinding. Wij werken samen om ons doel te bereiken. Daarom bundelen we onze krachten met concullega’s, zodat de klanten het beste van twee werelden krijgen. Een topproduct waarmee onze klanten doelgericht kosten besparen en meer tijd overhouden om zich te richten op waar het écht om gaat: optimale zorg verlenen. Zo brengen wij IT en zorg bij elkaar!

Bij Code24 draait alles om de mensen. We zijn een bedrijf met een open cultuur en een ongekende wendbaarheid, dat zich constant blijft vernieuwen en ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat gezamenlijk grote ambities nastreeft en daarvoor elke dag vol enthousiasme aan de slag gaat. We zoeken naar mensen die durven om hun ideeën te delen en samen met ons te groeien, zodat we gezamenlijk de grenzen van de mogelijkheden blijven opzoeken.

“Dagelijks werken er meer dan 15.000 zorgmedewerkers met software van Code24 om meer dan 1 miljoen patiënten te behandelen.”

Alessandro

Innovatiemanager
Actief in Nederland
Opgericht in 2010
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Alkmaar
23 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35 jaar
icon-sex Created with Sketch. 65% man en 35% vrouw
We dromen, denken en doen