Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Codecareer

Codecareer is een jonge, innovatieve start-up. We zijn een creatieve, enthousiaste en gedreven club en willen impact maken op de IT-recruitment markt. Ons team heeft als doel om de beste recruitmentervaring van Nederland te leveren voor een geweldige service. Daarvoor zijn de volgende kernwaarden voor ons van belang: samen groeien en geluk.
Sinds 2018 helpen wij al meer dan 200 bedrijven bij het invullen van moeilijk in te vullen IT-vacatures. Wij hebben als doel het leven van kandidaten en organisaties te transformeren door een unieke recruitment beleving. Dit doen we door continue te innoveren, en creatief te zijn in onze aanpak. Wij maken het gehele recruitmentproces visueel, en creƫren hierdoor duurzame matches.

Wie zijn onze klanten? Wij werken vooral met kleine en middelgrote organisaties. Vaak hebben deze organisaties zelf geen tijd, geld, expertise of tools om schaarse kandidaten te vinden.

”Als je het leuk vindt om echt het verschil te kunnen maken, ambitieus bent en houdt van een dynamische omgeving dan zit je hier helemaal goed. Wil je liever strakke regels, en uitgestippeld werk dan moet je vooral niet komen.”

Coen Dijkstra

Lead Business Consultant
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Groningen
Actief in Nederland
Opgericht in 2018
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 25 jaar
icon-sex Created with Sketch. 60% man / 40% vrouw
12 medewerkers
Wij gaan samen voor het leveren van de beste Nederlandse recruitmentervaring Team Codecareer

Ik ben bij Codecareer begonnen, omdat ik op zoek was naar een baan waar ik de spil ben tussen werkgevers en werknemers. Ik kan mij goed inleven in zowel de werknemer als het management. Hierdoor ben ik als het ware de schakel die nodig is om het optimale resultaat te bereiken bij een organisatie.

Sara van Boekel

Recruitment Consultant

Ik heb gekozen voor Codecareer door de vrijheid, flexibiliteit en de mogelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Ik heb de kans gekregen om in Belgiƫ het unieke concept verder uit te bouwen. Ik kreeg hierin alle handvatten die ik nodig had om mijn persoonlijke doelen te behalen. Door deze kans kon ik op een unieke wijze mijzelf enorm ontwikkelen.

Coen Dijkstra

Lead Business Consultant

Je moet bij Codecareer gaan werken als je terecht wilt komen in een jonge, frisse en dynamische omgeving. Daarnaast moet je hier vooral gaan werken indien je
houdt van vrijheid in je werk en naast het werk ook houdt van een klein beetje gezelligheid.

Patrick Albers

Business Consultant