Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij de Realisatiegroep

Wij ondersteunen organisaties met hun digitale transformatie door het bedenken en ontwikkelen van slimme apps en webapplicaties. Hiervoor maken wij gebruik van Microsoft en Outsystems technologie.

Wij zijn een ambitieuze organisatie met specifieke branchekennis, gedreven door medewerkers met een passie voor ICT en een sociaal-maatschappelijk hart. Flexibiliteit en betrokkenheid leidt volgens ons tot succesvolle en innovatieve oplossingen. “Dat kan niet”, bestaat voor ons niet. Wij zijn dan nóg beter en nóg meer gefocust om de oplossing die we met de opdrachtgever voor ogen hebben, te laten slagen. Wij geloven in uitdagingen, denken in kansen en gaan praktisch te werk.

 

“Wij leveren snelle en kwalitatieve software op die voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever”

Frits Wester

Senior Consultant
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor is gevestigd in De Bilt
Opgericht in 2007
9 werknemers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 75% man/ 25% vrouw
Wij zijn de partner voor het ontwikkelen van slimme software oplossingen Roeland Herreveld – Directeur

De Realisatiegroep is de plek voor jou als je bij een gezellig en collegiaal bedrijf met veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden wilt werken

Frits Wester

Senior consultant

De Realisatiegroep is een klein, maar fijn bedrijf. Je krijgt er de kans en de vrijheid je verder te ontwikkelen en mee te denken over de realisatie van projecten. De organisatie voelt niet hiërarchisch, de lijntjes zijn kort en ondanks dat er veel zelfstandig gewerkt wordt, zijn collega’s er voor je als je ze nodig hebt.

Michelle Ernst – van Wijk

Junior Developer

De Realisatiegroep bestaat uit een klein team waar collega’s ruime tijd werken en daardoor inmiddels lief en leed met elkaar delen. Waar ruimte is voor humor, grapjes, ontspanning met een potje fanatiek tafelvoetbal, maar ook serieuze zaken worden besproken. Inmiddels bestaan onze klanten niet meer enkel uit organisaties uit de Jeugdzorg, maar zijn daar organisaties uit de maatschappelijke dienstverlening aan toegevoegd. Werken voor deze sectoren en je steentje bij te kunnen dragen aan deze sectoren geeft een goed gevoel.

Jacobine Bos

Officemanager