Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Elgentos

Elgentos biedt e-commerce maatwerk oplossingen die we bouwen met Magento 2 back-ends, dit doen we in combinatie met Laravel gebasseerde micro-services en react componenten.

Actief in Nederland
Opgericht in november 2011
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Groningen
icon-employee Created with Sketch. Aantal werknemers: 14
icon-globe Created with Sketch. Wereldwijd actief: Nee
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd: 35

Partners Elgentos

Elgentos is opgericht om e-commerce bedrijven te helpen online succesvol te worden. Dit doen we door de interne processen bij de merchant te verbeteren en de klantervaring te verbeteren Wouter Steenmeijer

De cultuur en sfeer binnen Elgentos is ontzettend fijn qua werksfeer maar ook qua gezelligheid wanneer er bijvoorbeeld tijd voor een borrel is!

Jerke

Developer

Elgentos is een bedrijf waar al een heleboel kennis zit op het gebied van ecommerce en development. Maar daarnaast zit er ook nog heel veel groei en potentie in.

Mensen met ervaring kunnen die ervaring goed gebruiken om het bedrijf verder te laten groeien. En mensen die net beginnen krijgen binnen het bedrijf de ruimte om te leren en te groeien en zo uit te groeien tot een belangrijke kracht binnen het team.

Arjen Miedema

Developer

Het is leuk om bij Elgentos met meerdere collega’s te kunnen sparren over je werk en ervaringen die jij of anderen hebben opgedaan. Zo leren we met zijn allen van elkaar en krijg jij bij Elgentos de kans om ook je eigen kennis op te schroeven!

Sander Jongsma

Developer

Elgentos is een heel open bedrijf waar iedereen welkom is en waarbij je zelf veel inbreng hebt in het ontwikkelingsproces omdat er naar iedereens idee├źn wordt geluisterd. Daarnaast is de werksfeer relaxed en is er veel focus op het welzijn van het personeel.

Jesse de Boer

Front-end Developer