Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Embrace – The Human Cloud

Embrace verbindt geautomatiseerde dienstverlening met menselijke kennisuitwisseling. Met onze oplossingen voor selfservice-klantportalen, klantvolgsystemen en digitale werkplekken creëren wij weer ruimte voor mensenwerk.

Wij maken software. Niet zomaar software: mooie software die processen slim digitaliseert, supersnel relevante antwoorden geeft, waar nodig menselijke kennis inschakelt en van elke transactie en iedere dialoog leert. Software die jou verder brengt. 

Vind jij persoonlijke groei, werkgeluk en een organisatie die continue in beweging zit belangrijk? Dan zit je bij Embrace op de juiste plek!

“Als je alleen maar verantwoordelijkheid voelt voor het werk dat op jouw bureau ligt, dan is Embrace niet de plek voor jou. Bij Embrace ben je betrokken bij een mooi product waarbij de extra stappen die je maakt gewaardeerd worden. Niet alleen binnen de organisatie maar ook door de klant.”

Oneill Thenu

Consultant
Actief in Groningen, Best en Sneek
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Groningen
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 34 jaar
icon-employee Created with Sketch. Ruim 130 medewerkers in Nederland
400+ klanten uit verschillende branches
Wij willen met slimme techniek ruimte creëren voor mensenwerk Hans Eilers – Head of Product

Waarom ben je bij Embrace- The Human Cloud gaan werken?

De IT-wereld was voorheen voor mij een onbekende wereld toch sprak de vacature mij direct aan vanwege de compleet nieuwe werkomgeving en de manier waarop Embrace zich zelf voorstelde in de vacaturetekst. Een jonge organisatie die nuchter is en trots is op ze we doen. En daarnaast uit gaat van de kracht van de collega’s.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden of familie. Als het straks weer kan ben ik ook regelmatig in het weekend op een festival te vinden. Na een werkdag leeg ik vaak mijn hoofd in de sportschool of ga ik een rondje hardlopen door het bos.

Renée Katuin

HR Support medewerker

Waarom ben je bij Embrace- The Human Cloud gaan werken?

Vanwege de uitdagende technische omgeving. Het bedrijf is niet te groot en niet te klein. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en ik had vanaf het eerste moment een goede klik met het team.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

BBQ’en, koken en reizen.

Hans Eilers

Head of Product

Waarom ben je bij Embrace- The Human Cloud gaan werken?

Ik wilde als Product Owner bij een bedrijf werken dat zich vooral bezigheid met ontwikkelen van hele nieuwe producten om deze daarna stap voor stap door te ontwikkelen. Ik woon in Amsterdam, dus dan lijkt Groningen niet de meest voor de hand liggende optie, maar nu “remote werken” al een tijdje veel meer regel dan uitzondering is (en ook wel blijft) maakt dat erg weinig meer uit.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Het liefst zit ik drie keer per week in de bioscoop en zie ik wedstrijd na wedstrijd de Godenzonen schitteren op de voetbalvelden, in het stadion of vanuit de kroeg 😉

Wessel Schillemans

Product Owner

Waarom ben je bij Embrace- The Human Cloud gaan werken?

Ik wilde graag een carrière switch maken en in de ICT aan de slag. Ik ben toen via een loopbaancoach adviseur in contact gekomen met Embrace en heb een dag meegelopen. Ik werd toen enorm enthousiast door de ambities van het bedrijf, de gave producten die ze maken en vooral de gezellige informele sfeer op kantoor. Embrace zag voor mij allerlei doorgroeimogelijkheden, ondanks dat ik geen technische opleiding en werkervaring had. Dit gaf mij veel vertrouwen en een goed gevoel bij dit bedrijf en daarom ben ik hier in 2018 aan de slag gegaan!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik voetbal, tennis en mountainbike en kijk veel series via Netflix en andere streamingdiensten. En nu het weer mag, lekker vaak uit eten of een drankje doen met vrienden en familie.

Miriam Neeleman

(Implementatie)Consultant