Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij InnSpire

Wij zijn InnSpire en wij bouwen aan en leveren high-performance teams. Kort gezegd doen wij dat door te motiveren en te inspireren, zodat een doel als team wordt behaald dankzij een optimale samenwerking. Wij kunnen hele teams leveren met ontwikkelaars, testers, product owners en informatie/business analisten aangevuld met scrummasters of agile coaches. Daarnaast leveren we coachingstrajecten en geven we trainingen. Wij zorgen ervoor dat het werkplezier van een team niet afhankelijk is van het resultaat, maar het resultaat van het werkplezier!

“Als je bij InnSpire wil werken moet je bomvol passie zitten en een tikkeltje gek zijn. Geen dag is bij ons hetzelfde! Onze doelstelling is om een effectief team te bouwen met voorspelbare resultaten en veel lol met elkaar. Passie en creativiteit zijn daarom de toverwoorden in alles wat we doen.”

Marcel Oostveen

Agile Coach & Scrum Master
Actief in Nederland
Opgericht in 2016
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Bodegraven
icon-employee Created with Sketch. 21 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 42 jaar
icon-sex Created with Sketch. 18 Mannen / 3 Vrouwen
InnSpire maakt organisaties high performant Marcel Diepenbroek – Founder InnSpire 2 Automation

InnSpire is een groep mensen vol passie voor hun eigen vak. Allemaal zijn we bevlogen in wat ze doen, ontzettend creatief en echte mensen-mensen. Met de InnSpiratiemiddagen zorgen we ervoor dat het hele team scherp blijft, we onszelf blijven ontwikkelen en dat we ook met elkaar een hele hoop lol beleven. Dan maken we elkaar gek en dat kunnen we dan weer meenemen naar de klant.

Marcel Oostveen

Agile Coach & Scrum Master

Als je houdt van afwisselende projecten en van een thuisbasis met gepassioneerde vakmensen als collega waar je mee kunt sparren en een drankje mee kunt doen, dan pas je bij InnSpire.

Alex Hoeksma

Software Engineering

Je solliciteert bij InnSpire om samen, met heel veel fun en plezier, een ontdekkingsreis te maken. Een reis waarin je niet alleen zelf veel nieuwe dingen ontdekt en leert, maar ook waar je anderen laat ontdekken en leren. Daarvoor hebben we om de week een InnSpiratieMiddag (IM). Een vast moment waar je als InnSpirator bij aanwezig bent en waar je weer actief een gedeelte van je reis maakt. De IM geven mij de kans om met collega InnSpirators te ontdekken, te leren, te proberen en te falen op een veilige, leuke manier. Dit neem je allemaal mee in je InnSpirerugzak en gebruik je weer bij de klant.

Allie van den berg

Test Engineering

Binnen InnSpire kan iedereen zichzelf zijn: iedereen is anders, en juist daarin zijn we allen gelijk.

Marcel Diepenbroek

Test Engineering

Bij InnSpire delen we graag kennis met elkaar om zo te groeien. Je bent een InnSpirator en helpt mee om samen de juiste koers te zetten. Je zit niet op je eigen ego, maar je bent iemand die energie krijgt van het geven van workshops, het opzetten van activiteiten en het leuk vindt om plezier met elkaar te maken.

Hugo van de Brug

Scrum Master