Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Istia Software B.V.

Istia Software B.V. is in 2010 opgericht vanuit de gedachte dat supply chain software anders en vooral beter kon. Innovatie en vernieuwing liggen aan de basis van ons bedrijf.

“Je moet niet bij Istia Software B.V. werken als je het moeilijk vindt de klantwens centraal te stellen. Je moet wel bij Istia Software B.V. werken als je er enthousiast van wordt om zowel zelfstandig als in teamverband aan projecten te werken die direct zichtbaar worden bij de klant. “

Teun Maas

Projectleider
Actief in Nederland
Opgericht in 2010
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Breda
Aantal medewerkers: 8
icon-age Created with Sketch. Gem. Leeftijd: 46
icon-sex Created with Sketch. 90% Man / 10% Vrouw
Istia heeft een next-gen cloud WMS ontwikkeld wat naadloos aansluit bij de hedendaagse logistieke behoefte van handels en e-commerce bedrijven.

Hierin zijn wij uniek en willen onder andere binnen drie jaar een vooraanstaande WMS shortlist speler worden in het SAP eco-systeem waarin wij als enige een cloud oplossing bieden voor SAP business-one en Business by design.
Teun Maas, Projectleider

Ik vind dat je bij Istia moet komen omdat ik er oprecht van overtuigd ben dat Istia een product heeft dat klaar is voor de toekomst, de recente registratie als SAP-partner bevestigt dit vermoeden. Istia gaat ongetwijfeld groei doormaken en het is fantastisch om hier een bijdrage aan te leveren.

Teun Maas

Projectleider

Kom bij Istia werken om deel uit te maken van 1 grote ‘familie’, omdat het een uitdaging zal zijn en je iets moois kunt helpen opbouwen voor de toekomst.

Ewald Volmer

Senior Developer

Waarom vind je dat andere mensen ook bij Istia moeten komen werken?

Als je in jezelf wilt investeren om persoonlijk te groeien. Dat is denk ik de belangrijkste reden. Dit ga je dan doen bij een bedrijf met een open cultuur waarin alle uitdagingen ter tafel kunnen komen en wij en jij ons helpt de juiste richting op te gaan. Wel is het zo dat met de vrijheden die jij bij ons krijgt er ook verantwoordelijkheid komt kijken. Dit verrijkt je niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk.Bovenstaand is mijnziens het belangrijkste om voor Istia te kiezen naast de informele sfeer, attenties, feestjes en de werkomgeving.

Jurgen Oosterwijk

Chief Commercial Officer

Ik vind dat je bij Istia moet komen werken omdat er een goede sfeer hangt in de organisatie, waarin je jezelf kunt ontplooien. Geen 9 tot 5 mentaliteit. De mensen binnen Istia hebben kennis van wat ze doen en weten waar ze naartoe willen.

Leon Meijs

Account Manager