Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij KZA

Bij KZA werk je aan goed werkende IT systemen en het optimaliseren van het ontwikkelproces. Kwaliteit van code tot livegang dus, dat is onze missie. KZA helpt organisaties in heel Nederland om kwaliteit structureel te verbeteren en te borgen in de manier van werken.

Onze expertise op het gebied van Testen, Testautomatisering, Agile, DevOps en Security hebben we sinds 1995 opgebouwd en verder ontwikkeld. Vanuit onze ervaring weten we dat kwaliteit van
software voor een belangrijk deel wordt bepaald door hoe het software ontwikkelproces is ingericht en hoe mensen hierin samenwerken. En natuurlijk geeft technologie veel mogelijkheden om kwaliteit
te realiseren en borgen. Voor kwalitatief goede software is aandacht voor de context en de juiste balans tussen mensen, processen en technologie essentieel. We volgen ontwikkelingen op de voet, delen onze kennis met elkaar en met onze opdrachtgevers.

KZA werkt nauw samen met diverse opdrachtgevers als NS, Jumbo, ANWB, Fudura en ook minder grote of bekende organisaties voor uiteenlopende kwaliteitsvraagstukken. KZA’ers helpen hands-on in ontwikkelteams én met het naar het volgende (kwaliteits)niveau brengen van meerdere teams. Bijvoorbeeld op het gebied van test automation, performance testen of QA in DevOps omgevingen.

KZA professionals richten zich op alle business en IT aspecten en processen die van invloed zijn op kwaliteit. Én hebben de durf en het lef om dit met alle betrokkenen te bespreken. Ze zijn een sparringpartner voor ontwikkelaars en PO, tot managers en directie. Ze brengen een gezonde dosis nieuwsgierigheidheid en lef mee. Denken en doen vanuit de gedachte ‘kwaliteit staat voorop en levert waarde’.

KZA biedt testprofessionals een omgeving waar je kan experimenteren en mensen waar je van kan leren.

“Voor mij staat KZA voor (persoonlijke) ontwikkeling en plezier! Door bij verschillende bedrijven opdrachten te hebben, krijg je een goed beeld van bedrijfspolitiek, manieren van werken, leiderschap en visie. Daarnaast krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen in de richting die mij aanspreekt en in het tempo wat bij mij past. Het aspect plezier is voor mij enorm belangrijk, ik wil plezier hebben in alles wat ik doe (zover dat mogelijk is natuurlijk). Wat bij KZA terugkomt in de sfeer, de collega’s en de toffe uitjes die worden georganiseerd.”
KZA

Tycho van Vugt

QA Enabler bij KZA
Actief in Nederland
Opgericht in 1995
icon-marker-2 Created with Sketch. ’t Clubhuys in Baarn
icon-sex Created with Sketch. 17% vrouw 83% man
85 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 33 jaar
Social KZA
Social KZA
Social KZA
Social KZA
Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen