Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij LegionellaDossier

LegionellaDossier is hét toonaangevende SaaS platform in Nederland voor legionellapreventie en compliance. Onze missie is om wereldwijd gebouwen veilig te maken en te laten voldoen aan wet- en regelgeving.

”Het bouwen aan impactvolle projecten op ons platform die de industrie op z’n kop zetten met een snel groeiend en ambitieus team. Daar doen we het mee en voor!”

Dragan Elijas

Product owner
Opgericht in 2015
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Utrecht
Aantal werknemers: 18
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd: 30
icon-globe Created with Sketch. Actief in: NL, UK, BE, DE
icon-sex Created with Sketch. 70% Man / 30% Vrouw
Onze missie is om wereldwijd gebouwen veilig te maken en te laten voldoen aan wet- en regelgeving. Gert Oussouren, Co-Founder

Kijk, je moet willen werken bij een bedrijf waarvan jij zelf binnen de cultuur past. Althans, dat zou fijn zijn. En dat heb ik gevonden bij LegionellaDossier. Het is fijn om te werken met mensen die verstand van zaken hebben, die elkaar de ruimte geven voor nieuwe ideeën en feedback is altijd welkom. Daarnaast is de sfeer by default energiek, er is genoeg ruimte voor grappenmakers en gekkigheid, en dat geeft mij en het team energie om te knallen in het werk.

Dido Kropholler

UX/UI Designer

Naar mijn mening is LegionellaDossier hét bedrijf voor wanneer je jezelf in een hecht groepsverband verder wilt ontwikkelen. Je doet namelijk mee aan een team dat als uitdaging heeft de markt omtrent gebouwbeheer wereldwijd over te nemen! Hierbij krijg je de kans om verder te groeien en persoonlijke ontwikkeling wordt hierbij altijd zeer gestimuleerd.

Joris

Lead Customer Support

Wanneer jij op zoek bent naar een gezellig maar ook hecht team van professionals, een fijne werksfeer en een plek waar jouw mening er echt toe doet, dan vind ik dat je bij LegionellaDossier moet komen werken. Jouw mening heeft namelijk invloed op de uiteindelijk beslissingen die er worden genomen. Daarnaast werken we hard bij LD, maar houden we ook van gezelligheid op de Do-Mi-Bo!

Sander

Lead software engineer

Bij ons kan je met alle vrijheid achter de gaafste dingen aan om te bereiken – je word gewaardeerd, je mening telt en samen maken we dit bedrijf tot een steeds groter succes. Samen met echt fijne collega’s waar je op kan rekenen en waarmee echt gezellig te werk gegaan wordt!

Dragan Elijas

Product owner