Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij LowCodeMasters

LowCodeMasters is het (t)huis voor consultants die met Mendix of OutSystems slimme toepassingen bouwen. Wij ademen en leven code en maken impact bij onze klanten. Dankzij die impact zorgen wij er samen voor dat onze opdrachtgevers succesvoller zijn en het verschil kunnen maken in hun eigen markten.

De LowCodeMasters verenigt midlance seniors met concrete ervaring in de applicatieontwikkeling met en implementatie van o.a. Outsystems en Mendix. Geen ontwikkelaars die nog bijgeschoold moeten worden, maar mensen die nu al de praktijkervaring én kennis van IT, projectleiding, nieuwste generatie ontwikkelplatformen in huis hebben. Professionals die koppelingen kunnen leggen tussen bestaande en toekomstige systemen, die kunnen schakelen tussen de business, management en IT’ers en die sterk zijn in kennisdelen.

“Onze mensen durven mee te denken, verantwoordelijkheid te nemen en op basis van eigen visie en eigen ervaring met voorstellen te komen.”

James Eind

Business Manager
Actief in Nederland
Opgericht in 2022
Onderdeel van The Human Network
Ons doel is om de grootste groep van onafhankelijke lowcode specialisten te vormen binnen Nederland James Eind – Business Manager