Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Meant2B ICT Professionals

Meant2B is een ondernemend en dynamisch bedrijf met 20 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van betrouwbare ICT-toepassingen.

Meant2B heeft veel ervaring met business- en informatieanalyse en testautomatisering. Verder zijn we gespecialiseerd in Java, .NET en AWS development in een Agile werkomgeving.

Onze consultants zijn hoog opgeleid, vakbekwaam en als collega in staat het verschil te maken in ICT-dienstverlening. Vakmanschap, resultaat gerichtheid en samenwerken staan dagelijks centraal in ons werk. Met deze competenties dragen wij optimaal bij aan het succes van de klant.

“Je moet niet bij Meant2B werken als je een klein radertje in een groot geheel wil zijn. Je moet wel bij Meant2B werken als je een groot verschil wil maken bij onze klanten.”

Mohammed el Gueriri

Informatie analist
Opgericht in 2001
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 35-40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 80% man 20% vrouw
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Nieuwegein
40 werknemers werkzaam
Meant2B levert met haar professionals hoogwaardige ICT-diensten aan haar dynamische klanten Ronald Dijkstra – Algemeen directeur

“Meant2B is een bedrijf dat zijn werknemers voorop stelt! Vanaf dag 1 hebben de directeuren mij verteld dat ze hun werknemers willen behandelen zoals ze zelf ook behandeld willen worden. Dit zie je echt terug binnen het bedrijf. Iedereen wordt natuurlijk op allerlei klussen ingezet, maar er worden veel borrels en uitjes georganiseerd zodat je je directe collega’s ook kunt leren kennen. Je wordt hier niet als een nummertje behandeld, de directeuren doen echt hun best om niet alleen jou te leren kennen, maar ook je partner en kinderen. Hierdoor heerst er een hele leuke informele sfeer binnen het bedrijf!”

Erik Lormans

Senior .NET developer

“Er is de mogelijkheid om bij verschillende aansprekende klanten te werken. Je hebt eigen inbreng welke opdracht je wel en niet leuk lijkt. Je kan onbeperkt trainingen volgen en binnen het bedrijf heerst een cultuur dat iedereen gelijk is en alles tegen elkaar kan zeggen.”

Sven Kooij

Informatie analist

“Meant2B heeft geen onnodige managementlagen waarbij werknemers als een nummer worden behandeld. Het persoonlijk contact binnen Meant2B maakt het verschil en de korte lijnen zorgen ervoor dat je efficiënt kant werken aan je persoonlijke ontwikkeling.”

Raoef Imamdi

Senior Full Stack Developer