Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Nederland Eet Groep B.V.

Nederland Eet Groep B.V. is een snelgroeiende startup dat zich richt op de eten bestel-markt. Met ons bestelplatform onderscheidt Nederland Eet Groep zich van de concurrentie door zich op de kernwaarden ‘eerlijk’, ‘lokaal’ en ’bewust’ te richten.
Dit houdt onder andere in dat horecaondernemingen tegen een vast, laag tarief kunnen aansluiten en dat er per stad onder een aparte oogmerk gewerkt wordt.

“Hou je ervan dat je werk meteen te zien is door duizenden (hongerige) Nederlanders per week bij jou in de buurt? Dan is werken bij Nederland Eet Groep echt iets voor jou!”

Joris Klein Tijssink

Backend developer
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Zwolle
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 25 jaar
17 medewerkers in dienst
Opgericht in 2018
icon-sex Created with Sketch. 67%man / 33%vrouw
Wij willen de horecasector weer eerlijk en gezond krijgen Narayan de With – CEO Nederland Eet Groep

Ik denk dat werken bij Nederland Eet Groep ontzettend veel mogelijkheden biedt! Er is in het bedrijf een sterke focus voor persoonlijk succes; je wordt écht als een mens behandeld en er is aandacht en wordt tijd voor je gemaakt. Er staan een boel grote projecten in de wachtrij, dus er zijn genoeg mogelijkheden om je plek te vinden: van frontend tot backend, en van architectuur tot design!

Joris Klein Tijssink

Backend Developer

Er is genoeg uitdaging en er is veel ruimte om je te ontwikkelen. Het team is ontzettend enthousiast en we gaan er allemaal 100% voor. Als je op zoek bent naar een tof team in een dynamische omgeving zit je hier helemaal goed.

Jeroen Beekers

Business Developer

Een jong, innoverend bedrijf met een grote maar gezonde drive om te groeien. Het is geweldig om mee te werken aan de groei hiervan en onderdeel te zijn van dit gezellige en ambitieuze team. Veel leren, ruimte voor ideeën en invulling van projecten, vrijdagmiddagborrels!

Rosan van Leeuwen

Marketing & Design Medewerker

Lijkt het je leuk om te werken voor een dynamische, snelgroeiende startup met een informele bedrijfscultuur? Lijkt je het leuk een bedrijf zichtbaar te kunnen zien groeien? Zo ja, dan biedt Nederland Eet Groep wat je zoekt!

Ian Vredenburg

Backend Developer