Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij PanCompany B.V.

PanCompany is een succesvol en snelgroeiend bedrijf, dat gespecialiseerd is in het leveren van diensten op het gebied van Software Development, Test Engineering, Agile Management en Data Analytics. Wij verlenen onze diensten voor aantrekkelijke opdrachtgevers en doen dat met louter ervaren IT experts.

Onze experts hebben allemaal gekozen voor onze Expert solution. Een moderne vorm van dienstverband, waarin ondernemerschap, vakmanschap en plezier de kernwoorden zijn.

Actief in Nederland
Opgericht in 2011
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in ‘S-Hertogenbosch
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 40 jaar
Aantal werknemers in dienst: 71
icon-globe Created with Sketch. Wereldwijd actief? Nee.
PanCompany voorziet in de tijdelijke capaciteitsbehoefte van onze klanten met onze ervaren IT experts. Alwin Captijn

De term onboarding klinkt als iets wat begint op je eerste werkdag. Maar bij PanCompany begint dat al veel eerder. Vanaf het moment dat we met je in gesprek zijn over werken bij PanCompany word je al ge-onboard.

Doordat we met je praten over onze cultuur, over onze collega’s, over onze way-of-working. Zodat jij een afgewogen beslissing kan nemen over werken bij PanCompany. Je wilt immers zeker weten dat je je thuis zal voelen bij je nieuwe werkgever!

Alwin Captijn

Contactpersoon

Ik vind het fijn te werken bij PanCompany omdat er veel waardering is voor hetgeen ik doe vanuit zowel management als mijn collega’s.

Ik heb oprecht het idee dat ik iets waardevols toevoeg! Daarnaast vind ik alle (informele) meet-ups, en specifiek de Dungeons & Dragons-avonden, echt top!

Danny de Vlam

Software developer

Mijn aanname proces was bijzonder positief. De persoonlijke aanpak, de goede arbeidsvoorwaarden en een heel goed gevoel hebben mij voor PanCompany doen kiezen.

Ik vond het erg prettig om te zien dat er deskundige ontwikkelaars bij PanCompany werken. Ook het superleuke initiatief waarbij we binnen het bedrijf met elkaars hobby’s kennis maken spreekt me erg aan. En tot slot, ik ben erg onder de indruk van de hoeveelheid en kwaliteit van de opdrachten die aangedragen worden, iets wat mij veel vertrouwen geeft voor de toekomst.

Christa

Software developer