Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Promedico

Promedico is in 1985 ontstaan vanuit een groep huisartsen die zag dat met behulp van automatisering de zorg voor hun patiënten verbeterd kon worden.

Wij zijn een toonaangevende softwareleverancier op de Nederlandse markt van zorgtoepassingen. Met onze oplossingen ondersteunen we onder andere (apotheekhoudende) huisartsen, apothekers, assistentes en praktijkondersteuners bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit met als doel dat de patiënt de beste zorg krijgt.

We vormen een team van innovatieve en gedreven professionals. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze medewerkers.

“Promedico investeert meer dan gemiddeld in haar personeel. Er is genoeg ruimte om te groeien, opleidingen te volgen om jezelf als werknemer én persoon te ontwikkelen. Ze kijken verder dan alleen het behalen van korte termijn doelen. Eindelijk een organisatie die inziet dat gezonde en blije medewerkers ook een positieve invloed op de bedrijfsresultaten hebben.”

Reza Tajvar

Consultant
Actief in Nederland, Aruba en Bonaire
Opgericht in 1985
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht
120 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 44 jaar
icon-sex Created with Sketch. 55% man/ 45% vrouw

Als je een open sfeer wilt, met een directeur die ook gewoon op sneakers loopt, je van goede cappuccino houdt, de mogelijkheid wil om thuis te werken en goede humor hebt, dan zit je bij ons op je plek!

Annette Breedveld

Key User

Kies voor Promedico als je een verschil wil maken in de gezondheidszorg door mee te bouwen aan een mooie toepassingen voor de eerstelijns zorg en als je het fijn vindt om te werken in een informeel bedrijf met korte lijnen waar je een breed scala aan verschillende werkzaamheden tegenkomt.

Loek Timmermans

Developer

It’s a company where innovation is high on top of the priorities, technology but also business wise. What excite me the most when moving to Promedico was the bold decision of starting a pharmacy product from SCRATCH, which was bold enough but on top of that to use a completely new technology, Outsystems. It’s not something you see often in an established software house, with so many years on the market.

Catarina Capelo

Outsystems Developer

Promedico is the perfect environment for an Outsystems Developer to learn. The technical level of the Team is very high, and everyone is willing to help and teach each other.

Margarida Magos

Outsystems Developer (located in Lissabon)
Wij hebben als doel de eerstelijns zorgverlener en de patiënt te ontzorgen Judith Cozijn- HR-manager
Promedico