Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij QoppoConsult

QoppoConsult is sinds 2005 werkzaam als het toonaangevende midlance testbedrijf in Nederland. Onderscheidend in cultuur, betalingsvorm, leiderschapsstijl en type professionals, maakt dat de organisatie bij klanten zeer gewaardeerd wordt en dat QoppoConsult al 5 jaar op rij is uitgekozen tot FD Gazellen. Detacheren is niet bijzonder op zich, maar krijgt kleur, inhoud, transparantie en een grote glimlach als het via QoppoConsult gaat. Qoppositiviteit wordt dat genoemd. Omzet en winst zijn een resultante van goed voor de mensen zorgen. Het bewijs is dat er meerdere mensen langer dan 10, 15 of zelfs 20 jaar in dienst zijn. In de detachering komt dat zeer zelden voor.

“Ik voelde direct een klik door de transparantie en ‘can-do’ mentaliteit”

Niels van Dijk

Testspecialist
icon-marker-2 Created with Sketch. Gevestigd in Utrecht
Opgericht in 2005
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 35
icon-sex Created with Sketch. 85% man / 15% vrouw
icon-employee Created with Sketch. 500 medewerkers in totaal aangesloten bij The Human Network
Wij willen het thuis worden voor de ondernemende testconsultant, in de top 25% van het vakgebied Arjo Miedema- Executive business manager

Ik vind het leuk dat ik bij Qoppoconsult diverse opdrachtgevers ga ontmoeten. Als je afwisseling zoekt en plek waar je je kunt ontwikkelen is deze functie zeker een aanrader!

Niels van Dijk

Testspecialist

Bij Qoppoconsult sta je in direct contact met gebruikers van systemen. Als je ook er ook zo van geniet om een systeem volledig te doorgronden, zit je hier goed.

Klaas Zwaan

Testexpert

Je moet echt bij Qoppoconsult werken als je van veel afwisseling houdt. Je werkt regelmatig aan nieuwe opdrachten, waarbij soms de nodige creativiteit gewenst is.

Nils Hansems

Testexpert