Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Quality Accelerators

Wij zijn Quality Accelerators en onze missie is om software delivery revolutionair versnellen door mensen en techniek te verbinden.

Wij geloven dat het leveren van klantwaarde een integrale aanpak vereist door de gehele Software Development Life Cycle. Agile, DevOps, CI/CD zijn ingevoerd en het gaat steeds sneller. Als er stagnatie komt in het versnellen, zorgen wij ervoor dat het proces weer wordt opgepakt. Door niet alleen naar technologie of het proces te kijken, maar ook naar de mens! Wij optimaliseren in de driehoek: mens, proces en technologie.
Waar in het verleden er een scheiding was tussen verandermanagers/coaching aan de ene kant en techneuten aan de andere kant zien wij dat deze splitsing niet meer kán. De verandering moet integraal over de systeem- en gedragskant plaatsvinden.

Wij hebben mensen met verstand van techniek, de mens en het proces. Dat is erg veel kennis en ervaring voor één persoon om te hebben. Daarom staat kennisdelen hoog in ons vaandel en werken we nooit alleen voor een klant. We helpen elkaar en vormen een team zodat we onze klanten optimaal kunnen helpen en ondersteunen.

Wij kunnen alleen bijblijven in ons vak door te sturen op aanwas van nieuwe talenten en iedereen de kans te geven om verder te groeien door trainingen, kennisdeling onderling en het volgen van workshops en seminars, waar ook ter wereld. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen. En dat doen we overdag, niet ’s avonds.

Wij zijn een informele professionele club met echte aandacht voor de mens! Naast vakinhoudelijke activiteiten is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, ontspanning en reflectie. Als bedrijf zijn we zo Agile als mogelijk. We hebben geen vast kantoor maar komen samen daar waar het handig en leuk is. Daarnaast hebben we ruim voldoende digitale kanalen zoals Trello, Slack en Teams om continue verbonden te zijn met elkaar om elkaar te kunnen helpen.

“Wij noemen onze mensen Accelerators, of duiden ze met de geuzennaam: de nerds die het uit kunnen leggen en verandering tot stand kunnen brengen. Verandering in technologie, proces én gedrag”

Huib Schoots

Directeur
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Digitaal hoofdkantoor
icon-employee Created with Sketch. 6 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 45 jaar
Wij versnellen software delivery revolutionair door mensen en techniek te verbinden. Huib Schoots – Directeur Quality Accelerators

Als je bij een informele club leuke mensen wilt werken zonder teveel overhead, ben je bij ons aan het juiste adres!

Steven Nienhuis

Test Automation Engineer

Kom bij Quality Accelerators werken, omdat het een klein bedrijf is waar iedere persoon telt, je kan jezelf ontwikkelen en ook bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. Iedereen is erg open en wil met zijn alle groeien.

Kortom een leerzame en uitdagende omgeving, bovendien wordt er goed gekeken naar of de opdracht wel bij je past. Is hij te ver weg of word jij niet blij van zo’n opdracht, dan gaat die opdracht gewoon niet door.

Bart Elgersma

Quality Accelerator / Test Automation Engineer

Ik vind dat andere mensen ook bij QA moeten komen werken, omdat we een gezellige en leuke club zijn. En een club waar je echt samen werkt aan je eigen en elkaars succes.

Peter Schrier

Quality Accelerator

Kom ook bij QA werken om samen met betrokken collega’s de toekomst van kwaliteits-software ontwikkeling vorm te geven.

Jeroen van Seeters

Quality Accelerator

Bij Quality Accelerators is er ruimte voor ontwikkeling maar ook ruimte voor rust. Dit is voor mij de belangrijkste reden waarom ik me hier zo op mijn gemak voel.

Beni Dhomi

Quality Accelerator