Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Risa IT

Kom werken bij een maatwerk software development, testing en consultancy dienstverlener. Een hechte groep mensen die klanten ondersteunt met no-nonsense oplossingen en altijd levert. Complexity Simplified, dat is RISA IT.

Als je aan onze specialismes denkt, denk je aan: Testautomatiseerders, Java-engineers, .Net-engineers, OutSystems-engineers, DevOps-engineers en architecten. Ook zijn wij specialist in het leveren van fixed scope projecten, applicatiebeheer en het outsourcen van experts.

Het hoeft niet altijd complex en lastig te zijn. Er zijn hier geen verplichte meetings en we hebben geen managementlaag. Binnen RISA IT rennen wij voor onze klanten en investeren wij in kennis, vaardigheden en gevoel. Elke klant, elke RISAAN en elke andere betrokkenen verdient de ‘Royal Treatment’! Iedereen maakt deel uit van de familie en is op het gebied van haar of zijn vakgebied een expert. Samen creëren we een omgeving waarin men zichzelf kan zijn.

Want, wie anders dan jijzelf weet waarin je wel en niet wilt groeien!? We zien het als onze uitdaging om elke kennissessie, meetup of RISA-uitje dusdanig interessant te maken dat je wel wílt komen! Tegelijkertijd snappen we dat tijd met je gezin of vrienden doorbrengen belangrijker is. De deur staat hier altijd voor jou open en je komt terecht in een cultuur met no nonsense en down to earth mensen. 

“Een hechte groep mensen die klanten ondersteunt met no-nonsense oplossingen en altijd levert. Complexity Simplified, dat is RISA IT”.

Risa IT

Actief in Nederland
Opgericht in 2006
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Den Haag
icon-sex Created with Sketch. 85% man 15% vrouw
60 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Complexity simplified. Wij vinden dat het niet altijd complex en lastig hoeft te zijn.