Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Salesupply B.V.

Salesupply is in 2009 opgericht met als doel om bedrijven te helpen bij hun (internationale) e-commerce activiteiten door onze kennis, ervaring en wereldwijde netwerk in te zetten voor het ontwikkelen van schaalbare en innovatieve oplossingen.

Vanuit onze 8 kantoren in Europa en USA bieden we customer care en logistieke oplossingen voor e-commerce bedrijven om zo samen de perfecte customer experience te creëren.

”Als Management Assistant ben ik betrokken bij verschillende projecten door de gehele organisatie heen, ook HR projecten vallen hieronder. Hierbij ben ik altijd op zoek naar collega’s met een échte drive zodat we als team samen voor het beste resultaat kunnen gaan.”

Evelien

Management Assistant
Wereldwijd actief
Opgericht in 2009
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Nijmegen
250+ werknemers in dienst
icon-age Created with Sketch. De gemiddelde leeftijd is 28 jaar
icon-sex Created with Sketch. 47,5% Man / 52,5% Vrouw (NL)
Wij lossen praktische e-commerce problemen generiek op en delen deze kennis en ervaring middels innovatieve en schaalbare oplossingen. Hans Siebum – Managing director global

Wanneer je op zoek bent naar een erg ontspannen (werk)sfeer dan ben je bij Salesupply op het juiste adres, je vindt hier fijne leidinggevenden en een prettige werkdruk.

Je zult goed worden begeleid en steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Goed werk wordt net zo goed beloond en persoonlijke ontwikkeling wordt erg belangrijk geacht.

Jay

Medior PHP Developer

De aantrekkingskracht van Salesupply is naar mijn mening de E-commerce! Je beweegt je tussen verschillende programmeertalen, verschillende soorten manieren om webshops uit te lezen en je bent bezig met nieuwere ontwikkelingen.

Zo ontwikkel je diverse platforms voor medewerkers maar ook voor onze klanten. Oftewel, uitdagingen genoeg!

Raymond

Medior PHP Developer

Salesupply heeft nog genoeg puzzels over om op te lossen en dat ook nog eens in een gezellig team! Deze combinatie is voor mij de aantrekkingskracht als het gaat om de sfeer op de werkvloer, maar ook de uitdaging die ik zoek in mijn werkzaamheden!

Wouter

Junior PHP Developer

Werken bij Salesupply betekent werken in een jonge en dynamische organisatie. Je werkt samen met internationale teams in de snelgroeiende e-commerce branche waarbij geen dag hetzelfde is en snel schakelen de key tot succes is.

Evelien

Management Assistant

Salesupply is een gezellig bedrijf waar je genoeg doorgroeimogelijkheden hebt als individu. Je werkt samen in een team, als een team!

Winston

Medior PHP Developer

Salesupply zit in de E-commerce, een bruisende branche die in de kinderschoenen staat. Daardoor zijn de kansen unlimited en is er geen dag hetzelfde.

Wynona

Projectmanager Nederland