Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Toelevering Online

Toelevering Online is een jonge, innovatieve én snel groeiende scale-up. Wij voorzien ZZP’ers, aannemers en particulieren van kozijnen op maat en verbinden vraag en aanbod optimaal met elkaar.  Het tempo waarop deze organisatie zowel in Nederland als internationaal groeit, is razendsnel!

Om jou een beeld te geven: drie jaar geleden is Toelevering Online gestart en inmiddels verdubbelen zij elk jaar hun omzet en is het streven om dat aankomend jaar, 2021, weer te behalen! Het bedrijf bestaat uit een club jonge, enthousiaste en gedreven mensen. 

“Wil jij werken in een resultaat gericht, energiek en jong team met korte lijntjes? Dan past Toelevering Online ook helemaal bij jou!”

Rik Stevens

Manager IT Operations
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Nijverdal
20 werknemers werkzaam
icon-age Created with Sketch. De gemiddelde leeftijd is 28 jaar
icon-sex Created with Sketch. 60% Man / 40% Vrouw
We willen marktleider worden en het grootste platform zijn op het gebied van maatwerk kozijnen. Joris Roelink

Ik ben bij Toelevering online aan het werk gegaan omdat ik een kans zag te doen waar mijn passie ligt, bezig zijn met het bedenken van simpele oplossingen voor complexe problemen. Daarnaast zie ik een enorme uitdaging dit concept elke dag meer te laten slagen.

Christian Hoogenkamp

IT-Specialist

Ik vind dat je bij toelevering online moet komen werken omdat het nog steeds zo is dat we met we met elkaar samen de koers van het bedrijf bepalen. De exponentiele groei vraagt veel van mensen maar geeft tegelijk enorm veel uitdaging.

Gijs van Beek

Product owner

Er hangt een hele prettige sfeer bij toelevering online, we werken allemaal keihard maar er is genoeg tijd voor een lolletje. We doen het samen en iedereen is open en eerlijk tegen elkaar. Niemand heeft een dubbele agenda!!

De lijnen zijn kort, ik ben zelf bijvoorbeeld nauw betrokken bij het scrumteam. Nieuwe ideeën of ontwikkelingen leg ik altijd tegen het team aan, met de specifieke kennis uit dat team wordt een idee of functionaliteit alleen maar sterker.

Niek Wopereis

Business developer

Wil jij werken in een resultaat gericht, energiek en jong team met korte lijntjes? Dan past Toelevering Online ook helemaal bij jou! Toelevering Online biedt de voordelen van een scale-up, gecombineerd met de zekerheden en de basis van een groot bedrijf.

Rik Stevens

Manager IT Operations