about:blank

  • Schellingweg 17D, 1507DR

  • Categorieën .NET
  • Vacatures 4

Als groeiend Nederlands softwarebedrijf is about:blank, gevestigd in Zaandam, een vooraanstaand leverancier van technisch hoogstaande weboplossingen. about:blank is opgericht in 1998 en ondersteunt organisaties in diverse branches bij het ontwikkelen, optimaliseren en automatiseren van bijv. een community, webwinkel of offertesysteem.Van oudsher gespecialiseerd in de ontwikkeling van efficiencyverhogende backoffice-systemen en complexe API-architecturen in .NET, inmiddels geruime tijd verrijkt met state-of-the-art webdesign en vooruitstrevend frontend development.

Een organisatie met zeer ambitieuze professionals die hoge eisen stelt aan elkaar. Er wordt met veel toewijding hard gewerkt. Medewerkers nemen hun taak serieus en zijn zichzelf in wat ze doen. Foute grappen, scheldkannonnen en dancefloor-fillers voeren de boventoon op de development afdeling. In de dagelijkse stand-up worden zowel werkgerelateerde , evenals prive-debacles bespreekbaar gemaakt. Fuckups worden goedgemaakt door te trakteren op krakelingen. Hier draait het om passie, snelheid, competitie en detail, maar vooral: het teamgevoel.

 

Onze Tech Stack

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van technisch hoogstaande, in eigen huis ontwikkelde software in .NET

 

Voordelen van about:blank

    Pensioenregeling
    25 vakantie dagen
    Reiskostenvergoeding
    Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
    Een keer per jaar een reis naar het buitenland
    Een hecht team
    Gezamenlijke lunches, vrijdagmiddag borrels en bedrijfsuitjes

 

Klanten

Wij ontwikkelen webapplicaties voor zowel de kleine online startups als grote A-merken.
Onze webapplicaties stroomlijnen werkprocessen voor belangenorganisaties en genereren miljoenen omzet voor onze e-commerce klanten.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo d reizen

Voor D-reizen ontwikkelden wij de website D-reizen.nl met koppelingen naar touroperators en backoffice-systemen voor het weergeven van de beschikbaarheid en het boeken van reizen.

Afbeeldingsresultaat voor micazu logo

Voor Micazu ontwikkelden wij het volledige online platform; de website Micazu.nl en de afgeschermde beheeromgeving waar huiseigenaren een huis kunnen aanmelden en beheren.

Afbeeldingsresultaat voor Perseuss logo

about:blank is verantwoordelijk geweest voor de gehele conceptontwikkeling evenals de .NET ontwikkeling van het Perseuss online platform, Perseuss.com.

Afbeeldingsresultaat voor newyork pizza logo

Voor New York Pizza ontwikkelden wij de centrale API layer voor het leggen van koppelingen tussen de website en marketing- en kassasystemen voor het doorzetten van online pizza-bestellingen.

Afbeeldingsresultaat voor ford logo

Voor Ford ontwikkelden wij verscheidene dealerapplicaties ter ondersteuning van het offertetraject.

 

Voor Captain Cruise ontwikkelden wij CaptainCruise.nl en de bijbehorende koppelingen naar verscheidene rederijen om beschikbaarheid te kunnen weergeven en een cruise te boeken.

Ontmoet je collega’s

  • Remco Nonnekes

  • Jerney Pawiroredjo

  • Amina Ali