ActuIT

  • Prins hendrikkade 22/3

  • Categorie├źn .NET
  • Vacatures 1

Over ActuIT

Op loopafstand van het Centraal station en op een prachtige locatie in zowel Amsterdam als Eindhoven, bevindt zich ActuIT. ActuIT maakt alle aspecten omtrent jouw pensioen overzichtelijk. Zo maken zij het mogelijk dat jij helder in kaart hebt waar jouw pensioen straks uit bestaat. Dit maakt het voor zowel de burger als voor werknemers werkzaam in de pensioensbranche allemaal een stuk gemakkelijker. Om dit te realiseren heeft ActuIT hun eigen software Futurama op de markt gebracht. Maar liefst 8 van de 10 grote pensioenuitvoerders worden gerekend tot klant van ActuIT, wat hen de marktleider maakt in de branche.

ActuIT bestaat momenteel uit een hecht team van 4 gepassioneerde developers, die het dagelijks werken met een complex pakket als een positieve uitdaging zien. Iedere maand checken zij het product en samen zorgen zij voor een continue verbetering hiervan.

Onze voordelen

ActuIT biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en goede personeelsvoorzieningen. Jouw salaris wordt uiteraard afgestemd op jouw ervaring en opleiding. Daarbij bieden we de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

, Vergoeding van internet en telefoonkosten;
Laptop;
Opleidingsmogelijkheden;
Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
Kantoren op loopafstand van Amsterdam CS en Eindhoven CS;
Flexibele werktijden;
Een goede pensioensregeling;
Mogelijkheid tot thuiswerken;
Het hele jaar door gezellige teamuitjes.

Onze technische stack

.NET

ASP.NET

C#

Javascript

Webservices