Bakerware

  • Nijbracht 124 7821 CE Emmen

  • Categorieën PHP
  • Vacatures 1

Wie is BakerWare

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van portalen binnen het belastingdomein. Dit doen wij al sinds 1998. Met onze portalen ondersteunen wij een groot aantal gemeenten, waterschappen en regionale belastingkantoren bij hun overheidstaak om gemeentelijke- en waterschapsbelastingen op te leggen.

Wij ontwikkelen doelgroep specifieke portalen, bijvoorbeeld het Burger- en bedrijvenportaal. Met dit portaal kunnen miljoenen Nederlanders hun belastingzaken en eDiensten online regelen. Zo kunnen burgers en bedrijven 24/7 gemakkelijk zaken doen met de overheid.

Met onze portalen verhogen we de digitale dienstverlening richting burgers en bedrijven en maken we het werk voor de medewerkers van onze klanten een stuk eenvoudiger. Wil jij hier ook aan meewerken?

Momenteel zijn wij marktleider met belastingsoftware voor de gemeentelijke belastingkantoren.

 

Werken bij BakerWare

BakerWare bestaat uit een hecht team. Er zijn collega’s die al jaren bij BakerWare werken en hun kennis van ICT combineren met de ervaring van belastingprocessen. Ook nieuwe collega’s vinden eenvoudig hun weg en kunnen snel een belangrijke bijdrage leveren. BakerWare focust op het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van portalen en applicaties binnen het belastingdomein. Het mooie, naast dit team van liefhebbers, is dat je bij BakerWare het proces van A tot Z meemaakt. Binnen BakerWare is het belangrijk dat je meedenkt. Samen met jou wil BakerWare de oplossingen nog efficiënter en veelzijdiger maken.

 

Voordelen

,    Marktconform salaris
    Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
    Onkostenvergoeding
    Opleidingsmogelijkheden
    Volledige pensioenregeling

 

Voorbeeld van onze klanten

 

 

 

Onze technische stack

PHP

mySQL

Symfony

Docker

kubernate

laravel

Git