Capica

  • Cypresbaan 33b, 2908 LT

  • Categorieën Development
  • Vacatures 2

Over Capica

Internetbureau Capica is in 2001 opgericht door Laird Beekelaar met de ondernemersdroom om organisaties en bedrijven écht verder te helpen. Dit gaat verder dan alleen de techniek, de gebruiker staat hierbij centraal. Samen met Marléne Baars zijn zij de directie van het inmiddels full service internetbureau. Met een team van 10 gedreven professionals werken wij dagelijks aan zeer uiteenlopende online vraagstukken van onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Samen met onze klanten werken we toe naar een resultaat waar de organisatie echt verder mee kan. Als dat lukt zie je ons stralen!

We zijn ervan overtuigd dat mensen veel meer plezier krijgen in wat ze doen als ze zich écht geholpen voelen. Niet alleen door andere mensen, vooral ook door het product dat ze gebruiken. Te vaak zien we dat gebruikers zich moeten aanpassen aan de mogelijkheden van het product. Wij zien dat graag andersom; een product dat meebeweegt met de wensen van de gebruiker. Zodat hij moeiteloos komt waar hij wil zijn en zelfs verder dan hij dacht te komen.

Je komt terecht in een jong, dynamisch en relatief klein team waar hard gewerkt wordt en ondernemerschap wordt gewaardeerd. Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid én werkplezier, de informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een prettige werkomgeving die in het teken staat van creativiteit. Jouw code zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Je bent gek op het toepassen van de nieuwste en juiste technieken. Gebruikte technieken uit het verleden zijn niet heilig. Jij mag nieuwe kennis inbrengen en ziet het als een uitdaging deze toe te passen in onze huidige- en nieuwe projecten. Dit kan zijn een website, maatwerkapplicatie of het doorontwikkelen van het Capica intranet.

Ca­pi­ca is een jon­ge en en­thou­si­as­te or­ga­ni­sa­tie on­der de rook van Rot­ter­dam. Wat we doen? Be­drij­ven on­li­ne suc­ces­vol ma­ken. Daar wor­den we heel blij van.

 

Onze voordelen

, Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
Een aantrekkelijke bonusregeling
Een pensioensregeling van 50%
25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
Een vergoeding van 35 euro per maand voor je telefoonabonnement
Een laptop van de zaak wanneer je hier graag mee werkt.
Flexibele werktijden

 

Onze technische stack

PHP

MySQL

HTML5

XML

JSON

UX-Design

Ontmoet je collega’s

  • Marléne Baars

    Commercieel Directeur

  • Laird Bekelaar

    Technisch Directeur