CRMCompany

 • Expolaan 50 7556 BE Hengelo

 • Categorieën Development
 • Vacatures 2

Wie is CRMCompany?

Wij zijn CRMCompany. Een team van hoogopgeleide professionals met een passie voor CRM, Sales, Marketing en Customer Service. Gevestigd in Oost-Nederland werken we samen voortdurend aan de beste CRM (Customer Relationship Management)-oplossingen voor onze klanten. Wij adviseren en begeleiden bedrijven bij commerciële vraagstukken, verzorgen CRM-implementaties, leiden gebruikers op, ondersteunen het management en ontwikkelen voortdurend onze innovatieve software naar de wensen van onze gebruikers.

Wij bedienen zowel grote als kleine ondernemingen in de industrie, handel en zakelijke dienstverlening. Wij geloven in branchespecifieke benaderingen. Branches waar wij ervaring en kennis hebben en waar men ons kent. Dat betekent dat onze CRM-oplossingen niet geschikt zijn voor iedereen, maar wel perfect voor onze doelgroepen. Niet breed en oppervlakkig, maar diep en herkenbaar.

Autonomie, zelfstandigheid en passie hebben voor je werk, vinden wij belangrijk. Samen streven wij ernaar om In2CRM te maken tot misschien wel hét beste CRM-systeem voor diverse branches. Wij hebben een informele, open en ongedwongen cultuur, maar zijn professioneel daar waar nodig.

CRM Groep wit

Onze voordelen

,    Een prima salaris
    Opleidingsbudget
    Informele sfeer & platte organisatiestructuur
    Eerst een jaarcontract, daarna uitzicht op een vast dienstverband
    Pensioenregeling

 

Wij werken o.a. voor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze technische stack

HTML

Visual Basic

VB.NET

C#

MS SQL

Ontmoet je collega’s

 • Egwin Boschman

  Software-ontwikkelaar

 • Richard Badenhop

  Directeur

 • Roy van Duist

  software-ontwikkelaar