Eleven

  • Polakweg 7, 2288GG Rijswijk

  • Categorieën JAVA
  • Vacatures 3

Werken bij Eleven

Doen waar je goed in bent, dat is waar we bij Eleven in geloven. In het uitdagen van de vanzelfsprekendheid en het samen realiseren van echte oplossingen. Dit willen we bereiken met vertrouwen, een gezonde dosis optimisme en met veel enthousiasme en bezieling. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt met scherpte en focus. Daarom hebben wij bewust gekozen voor de techniek, de code achter je website die zorgt dat je webportal, website of online applicatie draait. En blijft draaien, op iedere browser, op elk device, in iedere taal en voor iedere doelgroep.

Met een team van 20 enthousiaste Eleveners en de juiste partners op het gebied van digital design en communicatie, houden wij ons al sinds de oprichting in 2009 bezig met het bedenken en bouwen van slimme (web)applicaties (websites, software etc), het vindbaar en bruikbaar maken van die slimme applicaties (gebruiksgemak, SEO, SEM), IT-consultancy en projectmanagement voor een grote verscheidenheid aan klanten. Sinds 2012 doen wij dit vanuit ons industrieel ingerichte kantoor in Rijswijk, direct aan de A4.

Voordelen van Eleven

,    Flexibele werktijden
    Reiskosten vergoeding
    Laptop van de zaak
    Dagelijkse lunch
    Persoonlijk opleidingsbudget
    24 vakantiedagen
    Pensioenregeling
    Jaarlijks vastgestelde winstdeling

 

Voorbeelden van onze opdrachtgevers zijn

Wij gaan graag het partnerschap aan, niet alleen met onze partners, maar juist ook met onze opdrachtgevers. Samen kom je tot een beter resultaat. Niet in de laatste plaats kiezen wij ervoor om projecten met de Scrum methodiek op te pakken. Hierbij wordt de opdrachtgever optimaal bij het project betrokken.

 

 

 

 

 

Onze technische stack

Java 8

Spring Boot

Microservices

Serverless computing

SQL

NoSQL

CI/CD

JIRA