inSystems

  • Meidoornkade 22 3992 AE Houten

  • Categorieën Development
  • Vacatures 2

Werken bij inSystems

Onze cultuur laat zich het beste beschrijven als professioneel en tegelijkertijd informeel en open. We zijn professioneel als het gaat om ons vak, en in onze dienstverlening naar de klant. We stellen ons tot doel om meer te leveren dan alleen een paar extra handjes. We dragen graag onze kennis en kunde over, denken door onze vakkennis en ervaring mee met de klant, en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Passie voor het vak, dat typeert onze medewerkers.

Aan de andere kant kennen we een platte, toegankelijke organisatie met een informele, open sfeer. Op een positief kritische manier spreken we elkaar aan, en eigen initiatieven worden gewaardeerd.
We beseffen al te goed dat werk en privé goed in balans moeten zijn. Als onze consultants goed in hun vel steken, komt dat ook de klant en inSystems ten goede. Parttime werken (32 of 36 uur) is bij ons ook zeker mogelijk.

Voordelen van inSystems

    Marktconform salaris
    Pensioenregeling
    Onkostenvergoeding
    Flexibele werktijden
    Reisbudget (te besteden naar keuze, bijv. aan een lease auto of reizen per openbaar vervoer)
    Studieregeling
    Laptop en mobiele telefoon
    Midlance – variable beloning
Het is bij ons ook mogelijk te kiezen voor een variabele beloning; een transparante regeling gebaseerd op een (beperkt) gereduceerd vast salaris met een maandelijks vast te stellen en uit te betalen bonus. Basis voor deze berekening vormt de persoonlijke omzet. Met deze ‘midlance’ regeling bieden we een prima alternatief voor consultants die in ruil voor iets meer (maar zeer beheersbaar) risico een hogere beloning mogelijk willen maken, maar een dienstverband bij een leuk bedrijf prefereren boven het ZZP-schap.
    Meerdere keer per jaar events en uitjes
    Vrijdagmiddagborrel

Voorbeelden van onze opdrachtgevers zijn

De diensten die inSystems levert zijn niet gefocust op specifieke branches of organisaties. Onze technologische specialisaties daarentegen bepalen welke diensten we leveren, en daarmee de klantenkring die we van dienst zijn.

 

ING Bank

 

 

Nederlandse Spoorwegen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inSystems op socialmedia

Afbeeldingsresultaat voor facebook logo

Gerelateerde afbeelding

 

Onze technische stack

Java

Oracle

OutSystems

Oracle APEX

Oracle Visual Builder

.NET