Itris

  • Nevelgaarde 46, 3436 ZZ, Nieuwegein

  • Categorieën Consultancy , Technisch beheer
  • Vacatures 7

Itris ondersteunt woningcorporaties op ICT-gebied bij het optimaliseren van hun dienstverlening aan huurders en kopers. Onze klantgerichte denkwijze hebben wij dan ook doorvertaald in alle facetten van ViewPoint, onze totaaloplossing voor woningcorporaties.

Over Itris

Sinds de oprichting in 2000 is Itris met haar specifieke branchekennis uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van uiterst gebruiksvriendelijke software voor de woningcorporaties in Nederland. Itris biedt dé totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO! Deze softwarepakketten helpen woningcorporaties een meer efficiënte interne bedrijfsvoering te realiseren.

ViewPoint is geschikt voor de middelgrote en grotere woningcorporaties in Nederland en biedt een best practice oplossing. Voor de kleinere woningcorporaties (<1.500 VHE’s) bieden wij met ViewPoint GO! een standaard plug & play oplossing.

Itris verzorgt de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee wordt u volledig ontzorgd. Na implementatie bent u flexibel om de ViewPoint oplossing zelf aan te passen en mee te laten groeien met uw organisatie. Tevens biedt Itris u continue technische ondersteuning en dienstverlening.

Missie

Itris heeft 100% focus op de woningcorporatiemarkt. Itris helpt woningbouwcorporaties bij het optimaal faciliteren van haar klanten. De klant van de woningcorporatie staat hierbij centraal. Nu en in de toekomst!

Visie

Woningcorporaties zijn naarstig op zoek naar manieren om vragen en verzoeken van huurders efficiënt en kwalitatief optimaal af te handelen. De basis hierbij is het inrichten van portalen en apps die klanten, huurders, aannemers en andere betrokkenen 24×7 de mogelijkheid bieden verzoeken af te handelen. Dit is het ‘click-call-face’ principe. Daarbij speelt ketenintegratie een belangrijke rol. Itris ondersteunt deze ontwikkelingen met het Digitale Corporatie Platform en zaakgericht werken, vanuit haar geïntegreerde totaaloplossingen, ViewPoint en ViewPoint GO!

 

Onze voordelen

Bij Itris krijg je veel vrijheden, de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Een plezierige, informele werksfeer vinden wij belangrijk.

,  Een marktconform salaris;
  Zeer aantrekkelijke bonusregeling;
  Een telefoon en laptop van de zaak;
  27 vakantiedagen waarbij je nog extra bij kan kopen en/of verkopen;
  Een pensioenregeling, personeelplanverzekering én deels een vergoeding van je collectieve zorgverzekering;
  Een sportschool binnen Itris waar je gratis gebruik van kan maken;
  Flexibiliteit in jouw uren;
  Ruime mogelijkheid tot het doen van verschillende opleidingen om jouw kennis te verbreden!

Voor de klanten geldt: ‘het leukste bedrijf om mee te werken’, voor onze medewerkers: ‘het leukste bedrijf om vóór te werken!’

Onze technische stack

Linux

Fullstack

Red Hat

Oracle

VMware

Cisco

Ansible

SAP

Tomcat

Python

Bash

Perl

Viewpoint