Newspark

 • Zoomstede 21a 3431 HK Nieuwegein

 • Categorieën .NET
 • Vacatures 2

Werken bij Newspark

Newspark is een ICT-dienstverlener die haar consultants inzet op projecten bij vooraanstaande opdrachtgevers. Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk en werken met veel partijen samen. Dit resulteert in een groot aantal opdrachten bij een gevarieerd scala aan eindklanten. Bij het werven van een voor jou passende opdracht betrekken we je intensief. Graag maken we de optimale match met jouw persoonlijke ambities, leerdoelen en natuurlijk ook reisafstand. Aan deze match hechten wij meer waarde dan een hoog tarief.

Bij ons krijg je collega’s om je heen die communicatief, sociaal, gedreven en betrokken zijn; niet alleen zakelijk, maar ook privé.

Tijdens de uitvoering van je opdracht coachen we je op alle vlakken en ondersteunen je bij de ontwikkeling van je hard- en soft-skills. Daarnaast is er altijd een open dialoog over sociale zaken en je werk/privé balans. Het totale plaatje moet zorgen dat je steeds met plezier naar je werk gaat, dit vinden wij het allerbelangrijkste!

Kennis delen staat hoog in het vaandel! Dat doen we door invulling te geven aan kennissessies, opleiding en training en elkaar te ondersteunen bij vraagstukken waar we bij opdrachtgevers tegenaan lopen.

 

Wij bieden jou

,    Gewoon een goed salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden
    Maandelijks kennisdelingssessies en meetings (jaarlijks gastsprekers zoals André Kuipers)
    Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken binnen complexe systeem landschappen zoals banken, centrale overheden en telecom bedrijven
    Jij hebt voor een groot deel de eigen regie in je opdrachten, wij regelen de intakes en we bepalen samen waar we “ja” op zeggen
    Een platte organisatie structuur met veel ruimte voor eigen inbreng en een goede balans tussen werk en privé
    Een team dat zich onderscheidt door onze cultuur, events en de aanpak van kennismanagement

Hierboven zie je de video van de nieuwjaarsreceptie waar de plannen voor 2019 gepresenteerd werden, mét gastspreker André Kuipers!

Voorbeelden van onze opdrachtgevers zijn

 

Onze technische stack

.NET

C#

ASP.NET

WCF

WPF

WF

Linq

CSS3

HTML5

jQuery

Angular

Microsoft Azure

Visual studio .NET

Team Foundation Server

Ontmoet je collega’s

 • Arjen Oetomo

  Testautomation/CD Engineer/Developer

 • Olaf Winkel

  Manager Microsoft .NET Competence Team

 • Dirk Driessen

  Fullstack .NET Developer