Opserve

  • Polakweg 7, 2288GG Rijswijk

  • Categorieën Systeembeheer
  • Vacatures 0

Wie is Opserve

Wij beheren Linux servers. Dat doen we al vele jaren. Onze systeembeheerders hebben ieder meer dan 15 jaar Linux ervaring en zijn in bezit van LPIC certificaten van het Linux Professional Institute, of zijn bezig om deze certificaten te behalen.

We hebben kennis van en ervaring met diverse mainstream Linux distributies: Debian, RedHat, Ubuntu, CentOS, Fedora, Gentoo, noem maar op. En software als Apache, nginx, Python, PHP, Java, MySQL, memcached, Redis, Exim en vele anderen is ons bekend. Wij installeren, configureren en tunen deze software graag voor je. En kennen we de te installeren en beheren software nog niet, dan voelt dat juist als een uitdaging die we graag aangaan.

Web control panels zoals DirectAdmin, Plesk en cPanel maken het je eenvoudig om je hosting omgevingen te beheren. Deze panels nemen ook een deel van het beheer van de software op de server over. Wij hebben ervaring met het gebruik en beheer van deze Web control panels en met de manier waarop ze hun configuratie wegschrijven. In ons configuratie management systeem houden we zelfs specifiek rekening met de actieve panel software op jouw server. Maar een Web control panel is geen must. Soms is het zelfs beter om zonder panel te werken. Hoe minder software, des te minder complex. En wij vinden het zelf juist prettig om je software direct te mogen beheren.

 

Onze voordelen

,    Flexibele werktijden
    Reiskosten vergoeding
    Laptop van de zaak
    Dagelijkse lunch
    Persoonlijk opleidingsbudget
    24 vakantiedagen
    Pensioenregeling
    Jaarlijks vastgestelde winstdeling