RGB+

  • Spitsstraat 17a 8102 HW Raalte

  • Categorieën .NET , Development
  • Vacatures 1

Werken bij RGB+

RGB+ is een dynamische, compacte IT-organisatie met ruim twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor het transport- en mobiliteitsdomein. De afgelopen jaren wordt er vanuit onze vestiging in Raalte gewerkt aan de standaardisatie van onze kernproducten (Transplan, FleetFact, Rentlinq en AssistanceOnline).

We zijn onderdeel van de OVSoftware Groep, een ICT dienstverlener met ruim 100 medewerkers. Dat betekent dat wij ons kunnen focussen op de ontwikkeling van mooie oplossingen voor klanten, terwijl we voor administratieve zaken en procedures ondersteund worden vanuit de OVSoftware Groep.

 

Onze Visie

De logistieke keten beter laten functioneren door een constant toevoer van relevante data.

Denk aan een planner bij een transportbedrijf die een rit plant en ziet dat zijn gemaakte keuze geld kost. Een kleine verschuiving in de route van een trailer levert opeens winst op. Of een grote alarmcentrale die zijn depots moet bevoorraden en ziet dat de voorspelde behoefte op één depot binnen 14 dagen zo groot wordt dat er niet voldoende auto’s zijn. Maar gelukkig is er een trailer die 100 kilometer verderop moet laden. Dit is makkelijk te zien op een landkaart waarin de planner live alle voertuigen ziet rijden.

Of denk aan een aanvraag voor vervangend vervoer. Wat moet je als aanbieder van dit vervoer bij iedere aanvraag weten? Hoe is de aanvrager verzekerd? Waar heeft hij recht op? Waar bevindt hij zich? Waar staat de dichtbij zijnde auto die als vervanger kan dienen? Wil de aanvrager de auto nog wat langer gebruiken? Wat kost hem dat? Hoe kan ik de auto met pech zo snel en goedkoop mogelijk afvoeren? Wij koppelen al deze gegevens.

O ja, wat te denken van een wagenparkbeheerder. Op iedere auto zitten onderhoudscontracten. Maar niet één per auto. Er is een contract voor de koelinstallatie, een voor de banden, een voor de carrosserie, een voor de motor van de truck, een voor de oplegger. Hoe houd je als wagenparkbeheerder overzicht en mis je geen onderhoudsbeurt? Juist door onze wagenparkmodule die alle relevante gegevens op een rij zet, in een weergave die de beheerder zelf kan samenstellen.

Inzicht en overzicht creëren voor alle takken in de transport- en automotive-sector.

 

Voordelen van RGB+

.    Goed salaris
    Doorgroeimogelijkheden
    Persoonlijk opleidingsbudget
    Zelfsturende scrum teams
    Faciliteiten om thuis te kunnen werken
    Kennisdelingssessies en personeelsuitjes
    Werken met vakinhoudelijke collega’s
    Werken met innovatieve tooling en technieken
    Professionele, informele en platte organisatiestructuur

 

 

Voorbeelden van klanten

 

 

 

Onze technische stack

Xamarin

Azure

.NET

Angular

RabbitMQ

NServiceBus