R&R WFM

 • Kruisboog 42 3905 TG Veenendaal

 • Categorieën .NET
 • Vacatures 3

Wie is R&R WFM

R&R staat voor Retail & Result. Onze WFM software en services dragen bij aan het slimmer plannen van personeel. R&R helpt zelfstandige ondernemers en formules om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid.

Iedere dag worden er 100.000+ medewerkers gepland met onze intelligente software. R&R is onderdeel van de Info Support International Group, een internationaal ICT-bedrijf met meer dan 450 werknemers.

 

R&R vindt het belangrijk om in te spelen op de wensen en behoeften van haar klanten en investeert daarom continue in haar software en services.

 

Werken bij  R&R WFM

Innovatie
Werken bij R&R betekent vooruitkijken en innoveren. Bij R&R bouw je mee aan innovatieve software, die gebruikt wordt binnen de dynamische wereld van food retail.

Het team
Tot het team van R&R behoren ervaren specialisten op verschillende gebieden die de lat hoog leggen. Een team waarin kennis gedeeld wordt, ideeën uitgewisseld worden en waarin innovatie en creativiteit gestimuleerd worden.

Kennis
Om je kennis op peil te houden, bieden we ruime mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen. We verwachten van je dat je voortdurend jouw vakgebied en kennis in de gaten houdt en bijwerkt. En daar geven we je ruimschoots de mogelijkheid voor. Immers, zonder de kennis van haar medewerkers, geen R&R!

 

Onze voordelen

Natuurlijk bieden we je een mooi salaris, lease-auto, laptop en telefoon, word je opgenomen in een enthousiast team en ontvangen wij je met open armen. Als kennis gedreven organisatie bieden we je volop de mogelijkheid om trainingen, seminars en conferenties te volgen. We organiseren zelf ook periodieke (kennis)sessies om bij te blijven en iedereen op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Naast hard werken, maken we ook veel lol met elkaar. We organiseren regelmatig activiteiten om elkaar nog beter te leren kennen en plezier met elkaar te beleven. We garanderen je dat geen één dag hetzelfde is en voor je het weet zit de werkweek er al weer op.

,    Goed salaris
    Lease-auto
    Laptop en telefoon
    Opleidingsbudget
    Regelmatig teamuitjes en groepsactiviteiten

Onze technische stack

C#

.NET

HTML5

CSS3

Aurelia

Semantic UI

NServiceBus

Xamarin App Development

T-SQL

DevOps

Test Driven Development

Visual Studio

TFS

Ontmoet je collega’s

 • Evert Hazenoot

  Manager R&D

 • Mark Stap

  HR Adviseur

 • Peter van de Haar

  QA Engineer