SevenGround

 • Amstelwijckweg 15 3315 BB Dordrecht

 • Categorieën Development
 • Vacatures 1

Over SevenGround

Bij SevenGround kom je terecht in een hecht en betrokken team van vijf young professionals. Voor ons bedrijf maken we complexe applicaties, waarmee we de afdeling sales en externe internationale zakenpartners ondersteunen. Samen zijn we in staat om adequaat te reageren op continu veranderende externe factoren die horen bij de wereld van e-commerce. Voor snelle en gedegen optimalisaties van onze applicaties, draaien wij onze hand niet om. Impact Humanity is onze missie, zowel in de vorm van applicaties als in een winstdeel voor goede doelen. Binnen ons bedrijf heerst een positieve en vertrouwelijke werksfeer met respect voor elkaar.

We hebben een applicatie gemaakt voor onze sales afdeling die helpt bij het ontwikkelen en online vermarkten van een product. De applicatie kan feedback laten geven op een product, afbeelding of op een ontwerp. Dit gebeurt door echte consumenten.
De applicatie is naast eigen gebruik ook opengesteld voor andere merken. Er zijn ruim 200 merken actief op onze applicatie. Deze merken kunnen gebruik maken van de kennis van members op een andere applicatie, die ook door ons is gemaakt.
De applicatie is door onszelf bedacht en ontwikkeld. De code is geschreven in PHP Laravel en VueJS. Daarnaast maken we gebruik van diverse externe en interne databronnen via API’s. Ook enkele services van AWS worden toegepast.
We begeven ons in een snel veranderende markt waarin onze applicatie gebruikers ontwikkelsnelheid van ons verwachten. We delen graag nieuwe kennis met elkaar, hier nemen we de tijd voor, ook organiseren we onze eigen wekelijkse “kennis-sessies”.Daarnaast zijn we continu aan het ontwikkelen van andere applicaties, allemaal zijn ze gericht op het helpen van brands bij het online vermarkten van producten.

 

 

Voordelen SevenGround

,    Parttime werken is mogelijk
    Reiskosten vergoeding
    Wekelijkse kennissessies en opleidingsmogelijkheden
    25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
  Vrijdagmiddagborrels en andere teamuitjes

 

Onze technische stack

PHP

Laravel

Vue.JS

Vue.X

Amazon S3

Redis

API’s

Ontmoet je collega’s

 • Dieuwke Baars-Hellema

  Sales & Supply Chain Manager

 • Annette Westerhuis-Bos

  Personal Assistant to CEO

 • Arjan Smit

  Operations Manager

Vacatures