System4

  • Actief in: Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Noord- Holland, Zuid- Holland

  • Categorieën Development
  • Vacatures 4

Wie is System4?

Wij zijn een IT-consultancy bureau gevestigd in Veghel met een grote passie voor webdevelopment. System4 is gedreven door passie voor internet en de vele technieken. Wij zijn vastberaden om dit internet met de mooiste websites en webapplicaties te verrijken.

Alle werknemers binnen de organisatie beschikken over veel kennis, werken in een platte organisatiestructuur waar je als één team te werk gaat. We staan open voor inbreng en geven alle collega’s de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen. Bij ons staat samenwerken centraal en iedereen voelt zich verantwoordelijk voor de de resultaten die we gezamenlijk behalen.

 

Developers in ons team willen meewerken aan al het mooie van internet en de mogelijkheden op dat gebied. Zij willen zich niet beperken tot één techniek, maar zijn echte ‘know-it-alls’. Teamleden hebben de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en wij geven hen die ruimte, zodat zij in de toekomst in staat zijn om mee te werken aan de meest innoverende technieken.

Naast de beste developers heb je ook de beste opdrachtgevers nodig. Opdrachtgevers die het verschil zien tussen mooi en geniaal. Als opdrachtgever moet je snappen waar de passie voor webdevelopment vandaan komt. Samen zitten we op één lijn met onze opdrachtgevers. En dan nog proberen we ze te overtreffen met eigen inbreng en enthousiasme.

 

Onze voordelen

,    Aantrekkelijk salaris
    Opleidingsmogelijkheden
    Studiebudgetregeling
    Ruime pensioenregeling
    Laptop van de zaak
    Lease-auto van de zaak
    Reiskostenvergoeding
    Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
    Last but not least: gezellige activiteiten met System4-collega’s, zoals barbeques, game-avonden en jaarlijkse uitjes naar de World Hosting Days, zoals in Las Vegas

 

 

Hoezo eigenlijk system4?

Ken je Rensis Likert? Nee? Hij heeft verschillende management systemen geformuleerd. Vier in totaal. En wij zijn zoals zijn vierde systeem: het participatieve systeem. Alle werknemers in ons systeem hebben evenveel informatie, een platte structuur, geen baas of werknemer, maar één team. We staan open voor inbreng en geven ook de ruimte om collega’s zichzelf te laten ontwikkelen. Bij ons staat samenwerken centraal en iedereen hoort zich verantwoordelijk te voelen voor de resultaten die we behalen.

Oja, destijds was het ook erg hip om een cijfer in je bedrijfsnaam te hebben en we zijn ook met vier mensen begonnen. Nu valt alles op zijn plaats, toch?

 

Wij werken o.a. voor

 

Jumbo

 

NHAT5

 

Baxshop

 

Skyradio

 

Radioveronica

 

Reisburodewit

 

 

 

 

Onze technische stack

JavaScript

WordPress

PHP

Magento

Symfony

Angular

Zend

Node JS

Vue.JS

Laravel

Phalcon

React.JS