Jobboard

Afstudeeropdracht bij Codecareer

Stel een vraag
Codecareer

Afstudeeropdracht bij Codecareer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Groningen
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Hbo opleiding richting HRM, Commerciële economie of Marketing
 • Vierdejaars student
 • Persoonlijke eigenschappen: assertief, innovatief, nieuwsgierig en sociaal
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch.
 • icon-dot Created with Sketch. Een afstudeerplek vol mogelijkheden
 • icon-dot Created with Sketch. Minimaal drie dagen per week mogelijkheid om op kantoor te werken en collega's aan te spreken wanneer je onderzoek moet doen
 • icon-dot Created with Sketch. Uitstekende begeleiding
 • icon-dot Created with Sketch. De ruimte om met initiatieven te komen
Werkzaamheden
 • 70% Afstudeeronderzoek
 • 15% Begeleiding
 • 15% Teamoverleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij vierdejaars in de opleiding HRM, Commerciële economie of Marketing en sta je op het punt een keuze te maken waar jij je afstudeeropdracht gaat uitvoeren? Dan heb je jouw plek gevonden, namelijk bij Codecareer!

Wat zijn de mogelijkheden bij ons?

Codecareer is de plek waar meerdere vakgebieden samenkomen. We hebben het over Recruitment, de ICT-branche, maar ook Marketing. Zo zijn we bezig met het ontwikkelen van e-learning modules, om de kneepjes van het recruitment vak nog beter onder de knie te krijgen. Daarnaast zijn we ook vooruitstrevend op het gebied van het recruitmentproces. Wij maken het gehele recruitmentproces visueel, en creëren hierdoor duurzame matches. We zijn dagelijks bezig om onszelf nog beter op de markt te zetten en alles op alles te zetten om door te blijven ontwikkelen tot het beste werving-en-selectiebureau. Daarbij hebben we jouw hulp nodig.

Of je ons nu kan helpen met het ontwikkelen van een waardevolle module, een interessant sales vraagstuk hebt of onderzoek kan doen naar een nieuwe methode om onze kandidaten langdurig te plaatsen op een plek waar ze ècht gelukkig zijn. We leren graag van jou en bieden een uitstekende begeleiding aan om jou te ondersteunen in je onderzoek. 

Wanneer is Codecareer de plek voor jou?

Je bent bereid om mee te denken in het ontwikkelen van nieuwe modules of strategieën om dagelijks kandidaten blij te maken met een nieuwe functie binnen ICT of klanten tevreden te maken met een duurzame plaatsing. Je komt bij ons te werken in een adviserende functie. 

Onze missie dat we de best mogelijke recruitment ervaring in Nederland bieden door een geweldige service te bieden, is voor jou aanleiding om een concreet onderzoek te starten en een product te ontwikkelen waar jij succesvol in kan afstuderen en waar wij nog jarenlang baat bij hebben. 

Je komt in een jong team terecht van professionals met passie voor recruitment, sales en marketing. We zetten ons dagelijks in om kandidaten net zoveel plezier te bezorgen op hun werk als wij dat hebben bij Codecareer. 

Bij Codecareer denken we graag met je mee. Hoewel we zelf vraagstukken hebben, kijken we altijd eerst naar je eigen passie, wensen en behoeftes. Heb je zelf een gaaf onderzoek dat je wilt uitvoeren? Dan gaan we ons best doen en kijken naar mogelijkheden om het uit te voeren.

 1. 1 Afstudeeropdracht op het gebied van Marketing
 2. 2 Afstudeeropdracht op het gebied van Sales
 3. 3 Afstudeeropdracht op het gebied van Recruitment

Werken bij Codecareer

Codecareer is een jonge, innovatieve start-up. We zijn een creatieve, enthousiaste en gedreven club en willen impact maken op de IT-recruitment markt. Ons team heeft als kernwaarden ambitie, respect, fun, creativiteit en integriteit. Sinds 2018 helpen wij al meer dan 200 bedrijven bij het invullen van moeilijk in te vullen IT-vacatures. Wij hebben als doel de best mogelijke recruitmentervaring in Nederland te realiseren door een geweldige service te bieden. Dit doen we door continue te innoveren, en creatief te zijn in onze aanpak. Wij maken het gehele recruitmentproces visueel, en creëren hierdoor duurzame matches. 

 Wie zijn onze klanten? Wij werken vooral met kleine en middelgrote organisaties. Vaak hebben deze organisaties zelf geen tijd, geld, expertise of tools om schaarse kandidaten te vinden. 

 

Bekijk het bedrijfsprofiel
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Groningen
Actief in Nederland en België
Opgericht in 2018
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd: 25
icon-sex Created with Sketch. 70% man / 30% vrouw
10 medewerkers
Codecareer biedt de best mogelijke recruitmentervaring in Nederland door een geweldige service te bieden Coen Dijkstra – Senior Business Consultant

Sollicitatieproces

Wanneer je ons profiel leest en je een interessant idee hebt voor een afstudeeropdracht, nodigen we je uit om bij ons te solliciteren. Zodra we je brief binnen hebben, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met Laurens Walbeek. We vinden het namelijk belangrijk dat je niet alleen de skills en motivatie hebt om bij ons te afstuderen, maar dat je ook in ons team past. Als er na het eerste gesprek een klik is, nodigen we je uit voor een tweede gesprek, zodat we de afstudeeropdracht concreet kunnen maken en indien de match er nog steeds is, je officieel een afstudeerplek kunnen aanbieden!

Laurens Walbeek

Job Consultant
 1. 1 Kennismakingsgesprek met Laurens Walbeek
 2. 2 Tweede gesprek om afstudeeropdracht te concretiseren
 3. 3 Officieel een afstudeerplek aanbieden

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Afstudeeropdracht bij Codecareer

Codecareer — Groningen

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Codecareer

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature