Jobboard

Cloud Applicatiebeheerder

Stel een vraag
IntelliMagic

Cloud Applicatiebeheerder

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Leiden
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of een universitaire opleiding
 • Je hebt IT ervaring als supportmedewerker of applicatiebeheerder
 • Je bezit een sterk analytisch vermogen en werkt gestructureerd
 • Je hebt oog voor detail en zorgt dat alles goed gedocumenteerd is
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je communiceert helder en vriendelijk met collega’s en externe contacten
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €2900-€3900, afhankelijk van achtergrond en ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur
 • icon-dot Created with Sketch. 33+ vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Veel opleidingsmogelijkheden met een flexibel budget
 • icon-dot Created with Sketch. Collectieve pensioenregeling waarbij wij 2/3 van de premie betalen
 • icon-dot Created with Sketch. Internetvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Thuiswerkvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Reiskostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Winstdeling
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop van de zaak
Werkzaamheden
 • 25% Dagelijkse monitoring
 • 25% Probleemanalyse en troubleshooting
 • 20% Installaties, upgrades en changes
 • 25% Overleg met collega's of klanten
 • 5% Persoonlijke ontwikkeling
Bekijk meer
Bekijk minder

Deze vacature is tijdelijk gesloten..

i

Vacature

Ben jij een slimme en klantgerichte applicatiebeheerder en zou je graag bij een leuk, kleinschalig bedrijf willen werken met aardige en capabele mensen?

 Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen interessante software op het gebied van IT Operations Analytics, die we leveren aan grote bedrijven in Europa en de Verenigde Staten. Voor de dienstverlening aan onze Europese klanten zoeken wij een enthousiaste applicatiebeheerder. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze applicatie voor klanten die de software in de Cloud draaien.

Je richt klantomgevingen in en controleert dagelijks of alles goed loopt. Daarnaast analyseer je eventuele issues en lost deze zelf op of schakelt de hulp van anderen in. Verder installeer je nieuwe releases en voer je configuratiewijzigingen uit. Je werkt nauw samen met onze systeembeheerders en product supportmedewerkers in Leiden, en met onze senior consultants in Duitsland. 

 1. 1 Je beheert onze software in de Cloud voor diverse klanten
 2. 2 Je monitort de automatische dataverwerking en zorgt dat alles goed draait
 3. 3 Je detecteert en analyseert problemen en lost die op
 4. 4 Je rolt nieuwe productversies en configuratiewijzigingen uit
 5. 5 Je werkt samen met systeembeheer, support en onze consultants
“Onze Cloudomgeving is het kloppend hart van onze dienstverlening. Het is cruciaal dat alle processen goed draaien, zodat de applicatie onbelemmerd beschikbaar is voor onze klanten. Het is jouw taak om hiervoor te zorgen. Is zo’n sleutelrol iets voor jou?”

Marco

Support Team Lead

Werken bij IntelliMagic

Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch interessante software op het gebied van IT-infrastructuur performance die we verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf met een goede sfeer en grote waardering voor de persoonlijke kwaliteiten en initiatieven van onze medewerkers. We ontwikkelen onze software in ons hoofdkantoor in het centrum van Leiden, en hebben twee verkoopkantoren in de VS en Duitsland.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“IntelliMagic is een gemêleerd bedrijf met leuke en bijzondere mensen in verschillende disciplines. De sfeer is relaxed en iedereen is heel benaderbaar. Het werk is uitdagend, met ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling. Als klap op de vuurpijl zitten we ook nog eens in een prachtig pand in hartje Leiden!”

Marlie en Hedwig

Office Management
Actief in Nederland, Duitsland en de VS
Opgericht in 2002
icon-employee Created with Sketch. 40 medewerkers in Nederland
70 medewerkers wereldwijd
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Leiden
icon-globe Created with Sketch. Wereldwijd actief

Werknemers aan het woord

Janine Software Tester

Wat bevalt jou aan werken bij IntelliMagic?

Ik vind het een uitdaging om als tester de kwaliteit van onze unieke producten te verbeteren. We werken in een team van talentvolle en gezellige collega’s. Bijzonder is ons tweejaarlijkse bedrijfsuitje van een aantal dagen op een leuke locatie. Hier combineren we het nuttige met het aangename. We wisselen kennis en ideeën uit en scheppen een hechtere band tussen alle collega’s, inclusief onze Amerikaanse en Duitse.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van dansen, vooral bachata, salsa, merengue, samba, etc. Ik houd ook erg van zwemmen in de zee, maar dat doe ik alleen op Curaçao, en van fietsen.

Peter Software Developer

Wat bevalt jou aan werken bij IntelliMagic?

Storage en IT infrastructuur analyse is een technisch interessant toepassingsgebied, en er is bij IntelliMagic veel ruimte om expertise op te bouwen. De afstand tot de gebruikers is klein, en nieuwe functionaliteit wordt vaak in samenwerking met hen ontwikkeld. Potentiële klanten krijgen onze software vaak een tijdje op proef. Als developer ben je via dit soort trials regelmatig bij het salesproces betrokken, waardoor het voor mij persoonlijk ook altijd een beetje als een overwinning voelt als er nieuwe klanten bij komen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan mijn hobby’s: muziek maken en luisteren, lezen, D&D, hardlopen, retro-computing.

Eric Senior Product Analyst

Wat bevalt jou aan werken bij IntelliMagic?

Werken bij IntelliMagic is voor mij interessant, omdat er veel ruimte is voor eigen ideeën en creativiteit. Daarnaast is het prettig om samen te werken met deskundige collega’s die veel technische expertise in huis hebben. Ons vakgebied is voortdurend in beweging en elk jaar komen er nieuwe technologieën op de markt die wij in onze software willen ondersteunen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van dammen, schaken, lezen, fietsen en wandelen.

 

 

Mark Software tester

Wat bevalt jou aan werken bij IntelliMagic?

Als voormalig systeembeheerder bij IntelliMagic is mijn interne overstap naar Software Tester een uitstekende stap geweest voor beide partijen. Ik kan mijn ervaring goed hergebruiken en er is veel ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik haal de meeste voldoening uit samen met mijn collega’s iets afmaken waar een klant veel profijt van heeft – zeker als de klant dit achteraf bevestigt.
Het contact met mijn collega’s en team lead is gemoedelijk en informeel, je kunt altijd bij elkaar binnenlopen om te overleggen. Vragen om hulp worden altijd positief beantwoord. Deze ontspannen sfeer wordt gecombineerd met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid bij iedereen om de beste oplossing te leveren.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van fietsen, wandelen, en kajakken, en kijk ook graag naar sport. Daarnaast houd ik van computerspellen en bordspellen spelen.

Onze slimme IT analytics software helpt klanten om verborgen issues in hun infrastructuur te voorkomen en op te lossen. Els Das – Directeur

Contractvormen

Je komt bij ons in dienst op een jaarcontract, en tegen het einde van het eerste jaar zetten we dit contract om naar een vast dienstverband. 

Dienstverband
i

In het eerste jaar dat je bij ons werkt leren we elkaar op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak goed kennen. Als we dan beiden net zo enthousiast zijn als aan het begin, verbinden wij ons aan elkaar met een vast contract.

Sollicitatieproces

De eerste ronde is een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor van ongeveer 45 minuten met jouw toekomstige teamlead Marco en de directeur Els. Als we na dat gesprek positief zijn en jij ook, dan word je uitgenodigd voor de tweede ronde. Dit is een hands-on opdracht die te maken heeft met jouw toekomstige werkzaamheden. 

Onze sollicitanten kijken altijd met plezier terug op dit onderdeel van onze sollicitatieprocedure, omdat het echt de sfeer in ons bedrijf laat zien en een voorproefje geeft van hoe het is om met onze mensen samen te werken.  Als dit naar wederzijds genoegen is verlopen gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en het salaris en bieden we je een contract aan.

Els Das

Directeur
 1. 1 Sollicitatie
 2. 2 Eerste kennismakingsgesprek
 3. 3 Hands-on opdracht met nabespreking
 4. 4 Arbeidsvoorwaardengesprek
 5. 5 Contractvoorstel
 6. 6 In dienst

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Cloud Applicatiebeheerder

IntelliMagic — Leiden

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

IntelliMagic

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature