Jobboard

Consultant Intelligence & Automation

Stel een vraag
Bravinci

Consultant Intelligence & Automation

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • 4-7 jaar ervaring met data-gerelateerde functie
 • Ervaring met cloud technologie, zoals Azure, AWS en Google
 • Ervaring met diverse programmeertalen zoals SQL, Spark en Python
 • Kennis van Data Management en Knowledge Management
 • Kennis van en ervaring met SQL server, Oracle, Exasol, Snowflake en PostgresQL of NoSQL databases
 • Goede schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Persoonlijke eigenschappen: ondernemersgeest, sterke communicatieve vaardigheden en een sterk analytish vermogen
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Variabel, vanaf 10K per maand
 • icon-dot Created with Sketch. 40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsmogelijkheden aanwezig
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling aanwezig
Werkzaamheden
 • 55% Coderen
 • 25% Leidinggeven aan Junior en Medior engineers
 • 15% Klantcontact
 • 5% Projectmanagement
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Consultant Intelligence & Automation maak je de klant effectiever (de juiste dingen doen), efficiënter (de dingen juist doen) en compliant (behoudt van de license to operate door te voldoen aan de informatieplicht volgens de wet – en regelgeving).

Kortom: je maakt de klant datagedreven.

Je bent in staat om samen met je collega’s een strategische roadmap op te stellen en die vervolgens ook te presenteren en te realiseren voor de klant. Je bent zelfs in staat om af en toe les te geven aan klanten en/of nieuwe collega’s. Je werkt samen met je collega’s voor verschillende klanten in verschillende branches in een rol die op dat moment vereist is, vaak wel volgens de DevOps methode.

 1. 1 Consultancy
 2. 2 Kennisdeling
 3. 3 Samen ondernemen
“Someone is qualified when the person is eager to learn what we need to know to get this done. The key of qualification lies in the eagerness to learn based on a solid foundation to be able to ask the right questions on what need to be learnt”.

John Nas

Consulting Partner

Doorgroeimogelijkheden

Als een consult professional binnen Bravinci begin je als medior of senior professional met ruime consult ervaring in data science, data engineering, business intelligence, application integration of een combinatie van deze expertises. Bravinci is niet hiërarchisch op welke manier dan ook, dus je hoeft geen standaard carrière te verwachten, zoals junior developer, medior developer, architect, team leader of zelfs een manager rol binnen Bravinci.
Binnen Bravinci hebben de consultants de leiderschap en zij zetten het management in waar dat nodig is. De organisatie faciliteert consultants om beter te worden in hun expertise en een inkomen te verzorgen door collectieve ondernemerschap, dat een enkele professional nooit zou kunnen bereiken. Door onze krachten te bundelen maken we het mogelijk dat de financiële situatie van de consultants zelfs hoger is dan het gemiddelde salaris van een manager in een traditioneel bedrijf. Bravinci biedt zekerheid aan consultants, het bedrijf zal altijd blijven bestaan.

Binnen Bravinci blijf je doen waar je goed in bent en ontwikkel je je bestaande capaciteiten van goed naar beter naar geweldig. Je vindt het leuk om te werken met data, je vindt het leuk om klanten te adviseren vanuit een strategische visie en bouwt daarna een data driven technische oplossing. Wanneer je het project met je mede ondernemers gaat uitvoeren, kan je elke rol innemen: die van developer, architect en analist om gezamenlijk het werk te doen.

Je bent goed in je werk, je bent zeer ervaren in je expertise en bent altijd bezig met nieuwe technieken, oplossingen en architectuur om in die positie te blijven. Naast een bovengemiddelde skillset in het werken met data, kan je ook samenwerken in een team. Je bent tevens zowel politiek als commercieel bewust en je kunt ingewikkelde zaken uitleggen in simpele woorden. Je zult je als een ondernemer opstellen binnen Bravinci samen met je mede ondernemers. Je brengt energie in de organisatie en deze zal je ook terugkrijgen van je mede ondernemers.

 1. 1 Goede consultant
 2. 2 Betere consultant
 3. 3 Beste consultant
 4. 4 Bij Bravinci blijven tot aan je pensioen
 5. 5 Of sommige Bravinci klanten zullen je vragen om bij hen te werken als CTO, CDO of CIO, waardoor je carrièrepad zal veranderen

Werken bij Bravinci

Bravinci is opgericht in 2020. Wij zijn een internationaal georiënteerde en diverse organisatie met data-, analytics- en intelligence competenties. Deze worden aangeboden middels consultancy, services, educatie en solutions voor primair kleine- en middelgrote bedrijven.
Naast ons leuke team met gepassioneerde professionals, kenmerkt ons unieke bedrijfsstructuur zich door een ondernemerssalaris.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Bij Bravinci kun je ondernemerschap combineren met de ambacht van data, analytics, automation en intelligence.”

Winfred Zwaard

Consultant Data Engineering
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor gevestigd in Utrecht
11 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 38 jaar
icon-sex Created with Sketch. 66% man/ 34% vrouw
Bravinci levert intelligence- en automation competenties middels consultancy, services, educatie en solutions met als doel om onze kleine -en middelgrote klanten datagedreven te krijgen, zodat ze effectiever, efficiënter en volledig compliant kunnen worden en zullen blijven. Michael Doves – CEO

Contractvormen

Je krijgt bij ons gelijk een vast contract!

Sollicitatieproces

We nodigen je eerst uit voor een kennismaking met mij (Shokoufeh Abrishami). Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen op persoonlijk vlak en zijn we ook benieuwd naar de technische vaardigheden. Als er een wederzijdse klik is, nodigen we je uit voor de tweede ronde. We streven ernaar om je na de tweede ronde gelijk een aanbod te doen!

Shokoufeh Abrishami

Data Scientist
 1. 1 Kennismaking op persoonlijk en technisch vlak
 2. 2 Tweede ronde
 3. 3 Aanbod!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Consultant Intelligence & Automation

Bravinci — Utrecht

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Bravinci

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature