Jobboard

Data Engineer Consultant

Stel een vraag
I-refact
I-refact

Data Engineer Consultant

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in ‘s-Hertogenbosch
 • icon-clock Created with Sketch.
Vereisten
 • Minimaal Hbo werk- en denkniveau
 • 4 jaar aantoonbare werkervaring
 • Ervaring met SQL en data modelleren
 • Persoonlijke eigenschappen: Je bent nieuwsgierig, communicatief vaardig, je wilt problemen eerst begrijpen voordat je ze gaat oplossen, je bent zelfstandig, transparant en je kunt jezelf onderbouwen
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €5.500-€7.500 (Senior)
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsmogelijkheden
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. laptop van de zaak
 • icon-dot Created with Sketch. Thuiswerken mogelijk
 • icon-dot Created with Sketch. Telefoonkosten vergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Leuke uitjes met het team
Werkzaamheden
 • 25% Doorgronden klantvraag
 • 25% SQL doorgronden
 • 25% Doorgronden structuur en kwaliteit van de data in een data model
 • 25% Het continu verbeteren van ons eigen werkproces en onze eigen software oplossing
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als consultant ben je vooral heel nieuwsgierig en analytisch sterk. Om er een metafoor aan te koppelen: wij zijn op zoek naar mensen die graag de ingrediënten verzamelen, ordenen, classificeren en beschikbaar te stellen. Voor een kwaliteitsmaaltijd is de voorbereiding van de ingrediënten een cruciale stap! Jij bent dus een echte Michelin kok. Onze focus ligt niet direct op techniek, maar zonder techniek zal de complexiteit voor onze klanten niet opgelost kunnen worden. Wij vinden balans in het modelleren van data en het technisch integreren van onze oplossing in het IT landschap van de betreffende klant. Het werk bestaat uit het inventariseren van klantbehoeften, het polsen waar het probleem zit en wat er opgelost moet worden, en bepalen hoe dit opgelost kan worden. Jij analyseert zowel de data-behoefte als hetgeen er aan data beschikbaar is of beschikbaar gesteld moet worden.

Je bent een kei in SQL en hebt bij voorkeur al ervaring met Spark en/of Trino. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met ELT/ETL en bijbehorende datamodellering.

Je bent in staat om de complexiteit van de klant te doorgronden en dit terug te vertalen naar het team. Daarnaast ben je analytisch, geordend, houdt van structuur en geef je altijd een terugkoppeling aan het team.

 1. 1 Je werkt graag aan complexe opdrachten in teamverband
 2. 2 Je onderbouwt je keuzes tijdens het maken van het dataproduct
 3. 3 Je werkt samen met verschillende klanten
 4. 4 Je zorgt dat je eerst problemen begrijpt voordat je met een oplossing komt
“Wat mij motiveert om bij I-refact te werken? Dat je met een heel goed ontwikkelt team samenwerkt aan een nieuw dataplatform voor grote klanten, zodat zij grip krijgen op hun data”
Irefact

Timon Schneider

Developer

Doorgroeimogelijkheden

Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen, er is namelijk voldoende uitdaging. Je werkt met verschillende technieken en rolverdelingen. Wil je in de breedte ontwikkelen en wil je bijvoorbeeld Data Architect? Dan is het mogelijk om daar modules voor te doen. Je komt te werken in een start-up cultuur waarbij altijd nieuwe complexe uitdagingen op je pad komen.

I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact

Werken bij I-refact

Wij zien veel bedrijven worstelen met de keuzes waar hun aandacht naar uit gaat. Veel initiatieven zijn ofwel technologie gedreven of zodanig pragmatisch dat de toekomstvastheid en herbruikbaar niet mogelijk is. In 2014 zijn wij om die reden I-refact gestart. Onze jarenlange kennis en implementatie ervaring op het gebied van data-architectuur, datamanagement en datamanagementsystemen hebben wij gebundeld in een ‘onder architectuur’ ontworpen aanpak en oplossing, die onze klanten direct grip geven op haar data en ontzorgd op de ingebruikname. Onze oplossing evolueert mee met de kennis en ervaring die onze consultants opdoen, zodat wij bijdragen aan het continu verbeteren van datamanagement.

We zijn een compacte organisatie met gedreven professionals die allemaal van dezelfde uitdaging houden, namelijk het oplossen van complexe vraagstukken. Je kunt onze cultuur vergelijken met dat van een start-up, we leren namelijk elke dag weer iets nieuws en we vinden groei en ontwikkeling belangrijk. Binnen onze organisatie zijn er verschillende dingen mogelijk, wordt er naar je geluisterd, krijg je de mogelijkheid om aan complexe vraagstukken te werken en echt iets te leren van je collega’s.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Nederland
Opgericht in 2014
20 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 37 jaar
icon-sex Created with Sketch. 25% vrouw 75% man
icon-marker-2 Created with Sketch. ‘s-Hertogenbosch
Wij helpen klanten grip te krijgen op hun data

Contractvormen

Wanneer we je bij ons in dienst treedt ontvang je eerst een jaarcontract. Zijn we na dit jaar beide nog steeds enthousiast? Dan ontvang je een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieproces

Ben je enthousiast geworden? Dan nodig ik je graag uit voor een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek heb je met mij of met een senior data engineering consultant. We leren elkaar op deze manier wat beter kennen. Bevalt dit aan beide kanten? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor en dan bespreken we de functie en je vaardigheden en ervaringen. Dit gesprek voer je samen met mij en een senior data engineering consultant. Heb je werk waar je trots op bent? Laat het ons dan vooral zien! Na dit gesprek volgt er een aanbod.

René H.

Eigenaar
 1. 1 Online kennismaking
 2. 2 Tweede gesprek over de functie en ervaringen/vaardigheden
 3. 3 Aanbod

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

I-refact

Data Engineer Consultant

I-refact — ‘s-Hertogenbosch

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.
I-refact

Stel een vraag

I-refact

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature