Jobboard

Full-stack PHP Developer

Stel een vraag
CODE24

Full-stack PHP Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Alkmaar
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Part-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk-en werkniveau
 • Goede kennis van Javascript en PHP (MVC frameworks, OOP)
 • Enthousiaste persoonlijkheid, altijd op zoek naar technische uitdagingen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris (Medior/Senior) €3.150 - €5.500 Afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioen premie vrij
 • icon-dot Created with Sketch. Een onkostenvergoeding van €45 netto per maand
 • icon-dot Created with Sketch. Een duurzaam inzetbaarheidsbudget van €500 netto per jaar (bijvoorbeeld voor de sportschool)
 • icon-dot Created with Sketch. Hybride werken (50/50) mogelijk met daarbij een thuiswerkvergoeding in lijn met de wettelijke norm
 • icon-dot Created with Sketch. Reiskostenvergoeding in lijn met de wettelijke norm of OV 2e klasse
 • icon-dot Created with Sketch. Bonus tussen 4% tot 12% afhankelijk van bedrijfsresultaat en jouw prestatie
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Een (IT) opleidingsbudget van €2.000 per jaar
 • icon-dot Created with Sketch. Maandelijkse borrel op ons kantoor in Alkmaar en periodiek een uitje met het team
 • icon-dot Created with Sketch. Een prettige werkplek in ons mooie en goed bereikbare kantoor in Alkmaar (met parkeergelegenheid)
 • icon-dot Created with Sketch. Een innovatieve en prettige werkomgeving met redelijk flexibele werktijden
Werkzaamheden
 • 70% Programmeren
 • 15% Onderzoek en analyseren
 • 15% Overleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Zoek jij een uitdagende carrière bij een innovatief software ontwikkelingsbedrijf dat de gezondheidszorg verbetert? Code24 biedt jou de kans om deel uit te maken van ons bestaand team en mee te werken aan de ontwikkeling van onze webbased applicatie, een allesomvattend elektronisch patiëntendossier (EPD) dat voldoet aan
de internationale standaard voor de opslag en verwerking van medische gegevens.
Onze bevlogen professionals zetten zich dagelijks in om het IT-domein van de gezondheidszorg naar een hoger niveau te tillen. Als jij ook gepassioneerd bent over deze missie, dan hebben we jouw talent nodig en komen we graag in gesprek met jou.

Je werkt aan een EPD wat is ontworpen en gebouwd door gebruik van de openEHR standaard in combinatie met zorginformatiebouwstenen (ZIB’s) voor de gestandaardiseerde opslag en verwerking van alle zorgdata. Je onderhoudt en bouwt nieuwe functionaliteiten, je breid de bestaande functionaliteiten uit en lost problemen op. Hierdoor krijgen onze klanten de kracht, flexibiliteit en integreerbaarheid die nodig is in de zorg.

 1. 1 Werk mee aan de ontwikkeling van een webbased EPD
 2. 2 Werk mee aan maatschappelijke relevantie
 3. 3 Je onderhoudt en bouwt nieuwe functionaliteiten in het EPD
”Ik vind het mooi om deel uit te maken van Code24 omdat ik het belangrijk vind dat mentale zorg bestaat en ik op deze manier kan helpen om de kwaliteit te borgen.”

Merel

Programmeur

Doorgroeimogelijkheden

Bij ons heb je jaarlijks de gelegenheid om het maximale uit jezelf te halen door gebruik te maken van ons opleidingsbudget van €2.000 per jaar. Daarnaast is er elk kwartaal een speciaal groei gesprek waarin we jouw prestaties en vaardigheden bespreken en je kunnen ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo kun je bij ons doorgroeien van junior naar medior, senior en zelfs naar (project)management functies. Als een ambitieuze organisatie die groeit, bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan deze groei en bieden we je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

 1. 1 Groei door naar een senior rol
 2. 2 Groei door naar (project)management functies
 3. 3 Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen

Werken bij CODE24

We dromen, denken en doen. Met onze kennis en deskundigheid creëren we geavanceerde software die zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunen op de werkvloer. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op hun passie: zorgen en verzorgen. We zijn gedreven om de zorg IT efficiënter te maken. Veiligheid, kwaliteit en stabiliteit staan bij ons voorop. We ontvangen nieuwe trends en ontwikkelingen met open armen en laten ons erdoor inspireren. In plaats van bang te zijn voor verandering, zien we het als onze kracht. Met onze eigenzinnige en vooruitstrevende aanpak zijn we klaar voor de toekomst. We zijn integer, eerlijk, zijn er voor onze klanten en geloven in de kracht van verbinding. Wij werken samen om ons doel te bereiken. Daarom bundelen we onze krachten met concullega’s, zodat de klanten het beste van twee werelden krijgen. Een topproduct waarmee onze klanten doelgericht kosten besparen en meer tijd overhouden om zich te richten op waar het écht om gaat: optimale zorg verlenen. Zo brengen wij IT en zorg bij elkaar!

Bij Code24 draait alles om de mensen. We zijn een bedrijf met een open cultuur en een ongekende wendbaarheid, dat zich constant blijft vernieuwen en ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat gezamenlijk grote ambities nastreeft en daarvoor elke dag vol enthousiasme aan de slag gaat. We zoeken naar mensen die durven om hun ideeën te delen en samen met ons te groeien, zodat we gezamenlijk de grenzen van de mogelijkheden blijven opzoeken.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Dagelijks werken meer dan 15.000 zorgprofessionals met ons elektronisch patiënten dossier waarin ruim 1 miljoen dossiers zijn geregistreerd.”

Alessandro

Innovatiemanager
Actief in Nederland
Opgericht in 2010
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Alkmaar
23 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35 jaar
icon-sex Created with Sketch. 65% man en 35% vrouw
We dromen, denken en doen.

Contractvormen

Wanneer je bij ons komt werken, krijg je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract. Bij deze functie hoort een proeftijd van één maand. Na maximaal negen maanden wordt beoordeeld of het contract kan worden verlengd naar onbepaalde tijd. Bij ons streven we ernaar om een stabiele en langdurige arbeidsrelatie op te bouwen met onze medewerkers.

Sollicitatieproces

Het sollicitatieproces start met een intakegesprek door Codecareer, gevolgd door twee gesprekken met ons. Tijdens het eerste gesprek krijg je de kans om Gido Duif, onze Manager Development en Coen Stals, onze Senior Developer te spreken. Het tweede gesprek voer je met Alessandro Torrisi, onze Innovatiemanager en Ulaş Acer, onze CFO. We plannen deze gesprekken dicht op elkaar, zodat het proces vlot zal verlopen.

 

Alessandro

Innovatiemanager

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Full-stack PHP Developer

CODE24 — Alkmaar

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

CODE24

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature