Jobboard

Informatieanalist

Stel een vraag
Meant2B ICT Professionals

Informatieanalist

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Nieuwegein
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo-niveau
 • Minstens 3 jaar ervaring als informatieanalist
 • Ervaring in het opstellen van user stories
 • Kennis van SQL en BPMN
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €3500-€6000 (afhankelijk van jouw ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 36-40 uur
 • icon-dot Created with Sketch. 28 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Goede pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Onbeperkt opleidingsbudget. Daarnaast worden er zowel expertisegerichte als algemene Meant2B kennissessies georganiseerd
 • icon-dot Created with Sketch. Onkostenvergoeding, bonusregeling en mobiliteitsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Je krijgt een laptop en telefoon
Werkzaamheden
 • 50% Analyse van klantwensen en ontwerp oplossing
 • 20% Impact bepaling
 • 10% Communicatie en afstemming
 • 10% Teamoverleg, coaching en klantvragen
 • 10% Persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature informatie

Als informatieanalist werk je aan uitdagende opdrachten bij grote aansprekende bedrijven. Je werkt samen met professionals in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid. Jouw aandeel is voor ons onmisbaar, waarbij we sturen op passie voor jouw vak en de kwaliteit van het werk. 

 1. 1 Analyseren, ontwerpen van software
 2. 2 Bepalen impact van gewenste wijziging
 3. 3 Inventariseren en borgen klantwensen en zorgen voor een continue afstemming t.b.v. business IT alignment (proces en inhoud)
 4. 4 Actieve collegiale samenwerking in (scrum)team
 5. 5 Kennis vergaren, delen en borgen. Zowel bij de klant als bij Meant2B

Praktijkvoorbeeld

De klant wil haar ‘Mijn-omgeving’ graag vernieuwen. Op deze omgeving loggen klanten in om hun voorraad en facturen in te zien. Maar ook bestellen ze op deze manier dagelijks hun nieuwe voorraad. De klant huurt jou als informatieanalist in om de nieuwe omgeving te ontwerpen en daarna de IT-leverancier inhoudelijk aan te sturen. De klant en de leverancier werken graag Agile. Ook vinden ze de Mijn-omgeving het visitekaartje van het bedrijf en hechten veel waarde aan look-and-feel en veiligheid. Omdat dagelijks honderden klanten gebruik maken van de Mijn-omgeving, moet die robuust en 24×7 beschikbaar zijn. Licht toe op welke manier je deze opdracht aanpakt en welke producten je wanneer oplevert. Geef verder aan welke 3 aandachtspunten/risico’s je ziet en welke maatregelen je voorstelt. Daarnaast willen we graag weten welke randvoorwaarden jij zelf stelt om deze opdracht tot een succes te maken.

Doorgroeimogelijkheden

Bij ons is er veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

– Senioriteit binnen de unit Business Solutions. Hierbinnen zijn er functies beschikbaar zoals business analist, informatiearchitect of productowner.

– Doorgroeien door verbreding naar scrummaster of architect behoort tot de opties.

Meant2B heeft geen functiehuis waarmee een medewerker een gepland carrièrepad doorloopt. De carrière wordt continu met de directie doorgesproken, waarbij de accountmanager en de medewerkers vervolgens zorgen dat de persoonlijke wens en opdracht op elkaar passen.

Werken bij Meant2B

Meant2B is een ondernemend en dynamisch bedrijf met 20 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van betrouwbare ICT-toepassingen.

Meant2B heeft veel ervaring met business- en informatieanalyse en testautomatisering. Verder zijn we gespecialiseerd in Java, .NET en AWS development in een Agile werkomgeving.

Onze consultants zijn hoog opgeleid, vakbekwaam en als collega in staat het verschil te maken in ICT-dienstverlening. Vakmanschap, resultaatgerichtheid en samenwerken staan dagelijks centraal in ons werk. Met deze competenties dragen wij optimaal bij aan het succes van de klant.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Je moet niet bij Meant2B werken als je een klein radertje in een groot geheel wil zijn. Je moet wel bij Meant2B werken als je een groot verschil wil maken bij onze klanten.”

Mohammed el Gueriri

Informatie analist
Opgericht in 2001
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 35-40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 80% man 20% vrouw
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Nieuwegein
40 werknemers werkzaam

Collega’s aan het woord

Sven Kooij (33) Informatie analist

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Vanwege de kansen om bij verschillende bedrijven te kunnen gaan werken, de onbeperkte mogelijkheden om naar eigen behoefte trainingen te volgen en vanwege de open en laagdrempelige bedrijfscultuur.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd spreek ik vraag met vrienden af, doe ik aan Krav Maga (buiten coronatijd) en soms tennis ik en ga ik naar de sportschool.

Erik Lormans (36) Senior .NET developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Ik was al actief binnen de detachering. Werken binnen de detachering beviel me goed, maar ik was helaas minder tevreden over mijn werkgever destijds. Een collega op de plek waar ik ingezet was kon mij veel leuke dingen over Meant2B vertellen waardoor ik daar ben gaan solliciteren. Ik heb toen twee hele leuke gesprekken gehad met de directeuren van Meant2B waarbij het me al snel duidelijk werd dat Meant2B een klein maar vooral hecht en gezellig bedrijf is.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik kijk in mijn vrije tijd graag film en series en in het weekend geniet ik graag van een speciaal biertje. Verder speel ik veel met mijn dochtertje en ga ik 2x in de week kickboksen.

Raoef Imamdi (45) Senior Full Stack Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Meant2B is een bedrijf met korte lijnen. Dat spreekt mij heel erg aan. Mede hierdoor is het makkelijk zaken als opleidingen, klantcontact en kennisdeling snel en efficiënt te regelen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Kickboxen, lekker eten en reizen.

Algemeen directeur Meant2B levert met haar professionals hoogwaardige ICT-diensten aan haar dynamische klanten. Ronald Dijkstra

Contractvormen

Je komt bij ons te werken in een vast dienstverband. 

Sollicitatieproces

Op basis van jouw sollicitatie volgt het eerste gesprek, wat een kennismaking is met Shanne Lof, Resource Manager. Zij doet een eerste check op onder andere persoonlijkheid, match met het bedrijf en professionaliteit. 

Het tweede gesprek dat daarop volgt is met Ronald Dijkstra, onze Algemeen Directeur. Onze Technisch Directeur Rens van Rijn en een collega Java Developer zijn ook aanwezig bij dit gesprek. Deze collega zal door middel van technische vragen en een praktijkvoorbeeld jouw kennis testen. 

Tenslotte vindt een derde gesprek plaats met onze Commercieel Directeur Geoffry Helmer. Bij dit gesprek sluit Rens van Rijn,  Technisch Directeur aan, afhankelijk van de expertise van de kandidaat en zijn beschikbaarheid. 

De dag na dit derde gesprek is er contact om de gesprekken te evalueren. Indien beide partijen enthousiast zijn volgt een aanbod. 

Shanne Lof

Resource manager

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Informatieanalist

Meant2B ICT Professionals — Nieuwegein

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Meant2B ICT Professionals

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature