Jobboard

Java Developer

Stel een vraag
Eonics Consultancy

Java Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Den Haag
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Midlance
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau, bij voorkeur in richting Informatica
 • Aantoonbare werkervaring
 • Kennis van en ervaring met Java SE en EE, Oracle DB, Git en CI/CD
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €4000-€6000 (afhankelijk van jouw ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 36 tot 40 uur
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen in regulier dienstverband, bij midlancen bepaal je de vakantiedagen zelf
 • icon-dot Created with Sketch. €3000 opleidingsbudget in regulier dienstverband, bij midlancen betaal en regel je de opleiding zelf
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling bij Stipp pensioenfonds
 • icon-dot Created with Sketch. Secundaire arbeidsvoorwaarden: laptop en telefoon van de zaak, mobiliteitsvergoeding van €800 en een inhouse coach
Werkzaamheden
 • 45% Coderen
 • 20% Teamoverleg
 • 20% Analyseren
 • 15% Testen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Dit ga je doen

Jij bedenkt oplossingen, ontwikkelt software en test deze ook. Hiermee boek je gegarandeerd succes. Je vertaalt gebruikerswensen en non-functional requirements naar werkende software. Hierbij kun je denken aan het bedenken, opstellen en toetsen van een technisch design, volgens de referentie-architectuur. Hierbij is het mogelijk dit in de rol als Lead-Developer van het team uit te voeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schrijven van geautomatiseerde tests als unit-, integratie- en GUI-testen en technische documentatie als ondersteuning bij de software. Verder ben je bezig met het analyseren van bevindingen en het bedenken van oplossingsrichtingen. Jij begrijpt een ingewikkeld functioneel domein en stelt daarbij kritische vragen. Je bent bereid om samen met de andere Developers mee te werken binnen een 24/7 wachtdienst. 

 

De vereisten

Jij hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting Informatica. Je hebt daarnaast aantoonbare ervaring met het werken in een agile (scrum) team. Verder heb je bij voorkeur ook aantoonbare ervaring met integratievraagstukken. Je neemt ook ervaring met het analyseren en ontwerpen van object georiënteerde systemen mee. 

Je beschikt over kennis van en ervaring met:

–  Java SE en EE (zoals EJB, JMS, XA-transacties en Web Services)

– Relationele databases zoals Oracle DB

– Versiebeheersystemen zoals Git

– Testautomatisering op verschillende lagen in de test piramide

– Gegevensuitwisseling met XML/XSD en/of JSON/Schema

– Een geautomatiseerde bouwstraat (CI/CD)

– Buildscripting (Ant/Ivy en/of Gradle)

– Code kwaliteit

 

Jij als professional

Jij bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, omdat je de sparringpartner bent op technisch niveau voor alle scrumteams. 

Mede dankzij jouw drang om altijd te blijven verbeteren en doorzettingsvermogen lever jij een waardevolle bijdrage aan het team.

Alles wat je doet straalt kwaliteit uit omdat dankzij jouw software de treinen kunnen blijven rijden.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en voel jij veel enthousiasme en passie voor de werkzaamheden en techstacks? Dan is dit wellicht de functie voor jou!

 1. 1 Vertalen van gebruikerswensen en non-functional requirements naar werkende software
 2. 2 Bedenken, opstellen en toetsen van een technisch design volgens de referentie-architectuur
 3. 3 Schrijven van geautomatiseerde tests als unit-, integratie- en GUI-testen en technische documentatie als ondersteuning bij de software
 4. 4 Analyseren van bevindingen en het bedenken van oplossingsrichtingen

Werken bij Eonics Consultancy

Eonics Consultancy is een detacheringsbedrijf en is de plek waar jij als Software Developer alle vrijheid krijgt om te werken hoe jij wilt. Met drie unieke werkvormen en een mooie mix van grote en kleine opdrachtgevers ben je bij ons altijd op je plek.

Wij zijn een uniek ICT-bedrijf zonder ingewikkelde regels; ‘what you see is what you get’. Bij ons geen concurrentiebeding of andere beperkingen. Ook kun je de arbeidsvoorwaarden zelf invullen op basis van jouw eisen en wensen.

Wij geloven er in dat onze medewerkers zelf zoveel mogelijk de keuzes zelf moeten kunnen maken. In welke vorm willen zij werken? In loondienst of als zelfstandige? En willen zij dan een goed salaris verdienen of gaan zij voor het midlancen?

Bekijk het bedrijfsprofiel
Actief in heel Nederland
Opgericht in 2015
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Den Haag
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 100% man
23 medewerkers in dienst
Wij zijn de ontwikkelaars van vrijheid”. Bij ons krijgen de medewerkers zoveel mogelijk de vrijheid om hun carrière vorm te geven Jan Peter Jansen – Directeur

Praktijkvoorbeeld

Bij een grote financiële instelling moet een applicatie die gebruikt wordt voor het afsluiten van verzekeringen ge-update worden. Waarom zou deze applicatie moeten worden ge-update?

Contractvormen

Bij ons krijgt iedereen een vast contract van onbepaalde tijd met een marktconform salaris. Na 3 maanden heb je dan de keus om te gaan midlancen. Elke volgende 3 maanden heb je dan weer de mogelijkheid om te switchen tussen midlance of een regulier dienstverband. 

Dienstverband
i

Je krijgt bij ons direct een vast contract voor onbepaalde tijd

Doorgroeimogelijkheden

Je begint bij ons in de functie van ervaren Developer. Afhankelijk van de omgeving kan je dan al vrij snel als Lead Developer gaan werken, of je kan jezelf meer specialiseren als Scrum master of Architect. Je kan ook via ons gaan starten als freelancer.

Sollicitatieproces

Zodra jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, plannen we een eerste gesprek in met Marc Trebels, hoofd Consultancy. Bij een wederzijdse klik vindt er een tweede gesprek plaats met Jan Peter Jansen, de directeur. Als jullie beiden nog steeds enthousiast zijn, volgt er vanuit ons een aanbieding. 

Marc Trebels

Head of Consultancy
 1. 1 Eerste gesprek met Marc Trebels
 2. 2 Tweede gesprek met Jan Peter Jansen
 3. 3 Aanbieding

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Java Developer

Eonics Consultancy — Den Haag

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Eonics Consultancy

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature