Jobboard

Java Developer

Stel een vraag
TOP Squad BV

Java Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Nederland
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Kennis van JDK 8+ en minimaal één groot framework / JEE applicatieserver, zoals Spring, Quarkus, JBoss
 • Het minimale opleidingsniveau is HBO
 • 5 jaar minimale werkervaring
 • Belangrijke persoonlijke eigenschappen zijn het actief overdragen van kennis, het voorlopen in je vakgebied, goed kunnen luisteren en je mening professioneel uiten, zelfstarter zijn
Voordelen TOP Squad BV
 • icon-dot Created with Sketch. TOP Squad BV biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden aan en het salaris is afhankelijk van je werkervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Royaal mobiliteitsbudget (Eigen vervoer regelen) óf een leasebudget tot €1.100 afhankelijk van je rol
 • icon-dot Created with Sketch. Een jaarlijkse collectieve winstverdeling afhankelijk van het bedrijfsresultaat
 • icon-dot Created with Sketch. Telefoonvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Budget van maar liefst €3.000 om zelf je eigen laptop samen te stellen
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioensregeling via Bright Pensioen
 • icon-dot Created with Sketch. Dertig vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Bij TOP Squad neem je zelf het voortouw in je eigen ontwikkeling. Wij bieden volop ruimte voor het volgen van cursussen en trainingen. Geen per persoon vastgestelde budgetten, maar maatwerk voor iedereen. En die cursussen doen we overdag en niet in de avonduren, want je wilt tenslotte echt iets leren.
Werkzaamheden
 • 40% Programmeren
 • 20% Testen
 • 20% Analyse
 • 20% Teamoverleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Bij TOP Squad werken we voor opdrachtgevers, en is er ook ruimte voor interne opdrachten. Jij zet de nieuwste technieken in voor leuke complexe projecten bij diverse opdrachtgevers. Bewezen frameworks en libraries om een breed scala aan klantbehoefte te vervullen spelen hierbij uiteraard een blijvende rol.

Of je nu fan bent van Spring Boot, de Red Hat-stack (JBoss) of je juist breed oriënteert: je begrijpt dat de klantwens centraal staat. Je werkt in een scrumteam volgens het agile principe. Daarnaast denk je binnen TOP Squad mee aan het vormgeven van een opiniated low code/serverless/cloud-visie.

 

 1. 1 Ontwerpen en implementeren van op Java gebaseerde applicaties
 2. 2 Onderhoud en verbetering aan applicaties
 3. 3 Bedenken en automatiseren van test cases
 4. 4 Het vertalen van wensen van de opdrachtgever in programmatuur

Doorgroeimogelijkheden

Bij TOP Squad neem je zelf het voortouw in je eigen ontwikkeling. Wij bieden volop ruimte voor het volgen van cursussen en trainingen.

Geen per persoon vastgestelde budgetten, maar maatwerk voor iedereen. En die cursussen doen we overdag en niet in de avonduren, want je wilt tenslotte echt iets leren.

 

 

 

Werken bij TOP Squad BV

Bij TOP Squad denken we niet in problemen maar in oplossingen.  TOP Squad helpt organisaties bij het (her)bouwen van front- en backend applicaties binnen bestaande ICT landschappen en werkt geheel technologie onafhankelijk.

Wij kijken naar zowel gebruikersaspecten zoals locatie onafhankelijk werken en optimale gebruikerservaring, alsook technische aspecten zoals schaalbaarheid, security en automation first. Onze medewerkers werken zowel (op locatie) bij onze opdrachtgevers als aan onze eigen solutions. Wij kennen geen hiërarchieën. Daarnaast streven wij constant naar zo min mogelijk ‘waste’. Dingen die niet nodig zijn, die doen we niet. Denk daarbij aan procesbeschrijvingen, beoordelingsgesprekken, kantoorgebouwen en functioneringsgesprekken.

TOP Squad wil de beste zijn en blijven in haar vak door te sturen op de aanwas van nieuwe top-developers en hen de kans te geven om verder te groeien door trainingen, kennisdeling onderling en het volgen van workshops en seminars, waar ook ter wereld. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen. En dat doen we overdag, niet ’s avonds.  Ook werken teams onder eigen verantwoordelijkheid aan bepaalde innovatieve diensten, kennis of producten. Heb je een goed idee? Dan kun je die ook echt gaan realiseren, en niet alleen in de avonduren. Zo hebben we bijvoorbeeld een team dat werkt aan een online CV generator. Kortom, binnen TOP Squad is er volop ruimte om verder te werken aan je ontwikkeling, zoals jouw People, Agile, Development en Technology skills!

We voelen ons binnen TOP Squad met elkaar verbonden door onze kernwaarden Flexibel, Plezier, Meesterschap, Samenwerken en Ondernemend. En natuurlijk onze liefde voor het vak!

Naast vakinhoudelijke activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning zoals, tijdens een potje graffiti spuiten, wie-is-de-mol, een BBQ, of kickboksen. Als bedrijf zijn we zo Agile als mogelijk. Trello boards, Slack, geen vast kantoor (maar samenkomen waar handig en leuk is) en minimale overhead. 

Wij zoeken de beste professionals die samen met ons willen groeien. Developers die de verbinding zoeken met hun omgeving en gericht zijn op het leveren van passende, werkende oplossingen.

Sta je bekend als iemand die het voortouw neemt, kennis actief overbrengt en met veel plezier opdrachten tot een goed eind brengt? En ben je op zoek naar een kleine ondernemende club waar ruimte is voor jouw inbreng en ideeën, gecombineerd met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Voel je dan welkom om aan te sluiten bij TOP Squad!

Bekijk het bedrijfsprofiel
Actief in Nederland
Opgericht in 2021
icon-marker-2 Created with Sketch. Virtuele hoofdkantoren
icon-employee Created with Sketch. 4 Medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 75% Man / 25% Vrouw
We willen state of the art oplossingen leveren die alle verwachtingen overtreffen
Sandra Boekhout

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek voer je met Sandra Boekhout, zij is verantwoordelijk voor business development. Online maken we op een informele manier kennis. Graag horen we meer over je achtergrond en wat je zoekt in een nieuwe werkgever en werkomgeving. En zullen wij je informeren over de dienstverlening van TOP Squad.

Mocht er een wederzijdse klik zijn dan volgt een tweede gesprek. Dit gesprek is vooral bedoeld om je technische skillset te bespreken. In dit gesprek kun je zelf aangeven wat je ambities zijn en waar je in verder wilt groeien. Wij vragen je ook om werk te laten zien inclusief een (technische) toelichting over je aanpak etc. Bij wederzijdse klik doen we je een aanbod en hopen je te mogen verwelkomen.

 

Sandra Boekhout

Business Development
 1. 1 Eerste gesprek, introductie (online)
 2. 2 Tweede gesprek, bespreking technische skillset (online)
 3. 3 Contractvoorstel
 4. 4 In dienst!

Collega’s

Sander Dahlberg Software Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

”De vrijheid in opdrachtkeuze, informele werksfeer, en ruimte in het ontplooien van initiatieven”

Wat doe je in je vrije tijd?

”Programmeren, piano spelen, films & series, af en toe gamen, en tijd doorbrengen met mijn gezin”

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?

”Voor de waardering, groepsdiversiteit, technische uitdaging en diepgang, en natuurlijk gezelligheid”

 

Sandra Boekhout Business Development

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

”De vrijheid en het vertrouwen om datgeen te doen waar je goed in bent. Korte lijnen, professioneel, sociaal, positief en veel humor!”

Wat doe je in je vrije tijd?

”Buiten sporten met gezin of vriendinnen, veel lezen en (experimenteel) koken.”

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?

”Wij zoeken opdrachten die bij onze professionals passen en niet andersom!”

 

Contractvormen

Zodra je bij TOP Squad BV in dienst treed ontvang je direct een vast contract voor onbepaalde tijd. De duratie van de aanvankelijke proeftermijn is vastgesteld op twee maanden.  

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Java Developer

TOP Squad BV — Nederland

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

TOP Squad BV

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature