Jobboard

Java Developer

Stel een vraag
TOP Squad Banner
TOP Squad BV

Java Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Nederland
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Java developer
 • Sterk ontwikkelde communicatieve- en sociale vaardigheden
 • Een onderzoekende, analytische, positief kritische houding
 • Eigen initiatief voor je ontwikkeling. Denk hierbij aan het volgen van opleidingen, maar ook aan het zelf geven van trainingen of het spreken op conferenties.
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Een uitstekend jaarsalaris 70-90K all-in
 • icon-dot Created with Sketch. Je krijgt elke maand €1100,00 bruto boven op je salaris gestort om je reiskosten te dekken. Ja, ook als je lekker de hele week vanuit huis werkt
 • icon-dot Created with Sketch. Toch liever een leaseauto? Dan regelen we dat voor je!
 • icon-dot Created with Sketch. Een vast contract voor onbepaalde tijd
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenopbouw via BrightPensioen, waar je zelf bepaalt hoeveel je inlegt
 • icon-dot Created with Sketch. Een goede laptop is het halve werk… naja, bijna dan. Daarom krijg jij van ons €3000,00 budget om je eigen laptop samen te stellen
 • icon-dot Created with Sketch. 30 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Trainingen, meetups en bijeenkomsten overdag
 • icon-dot Created with Sketch. Een ondernemende organisatie met zelfsturende teams
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibiliteit, vrijheid en zeggenschap
 • icon-dot Created with Sketch. Altijd een opdracht in de tech stack van jouw keuze én bij jou in de buurt
Werkzaamheden
 • 40% Programmeren
 • 20% Testen
 • 20% Analyse
 • 20% Teamoverleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Jij weet heel goed wat je wil: Zelf bepalen wat jouw volgende opdracht als Java Developer wordt. En alleen aan opdrachten werken waar je helemaal je ei, uhh code, in kwijt kan. Mooi zo. Daarom sta jij bij TOP Squad zelf aan het roer.

100% controle over jouw opdrachten. Jij bent op je best als de tech stack jou op het lijf, of beter gezegd brein, is geschreven. Dus als jij de vrijheid krijgt om te bepalen aan welke opdracht je werkt, wat voor effect heeft dat op jou? Juist. Dan wordt maandag officieel jouw favoriete dag van de week. En daar gaan we voor bij TOP Squad: In elke opdracht de ultieme mix van kennis, uitdaging en plezier.

Hoe dat eruitziet? Jij bent in de lead over: het bedrijf waarvoor je een opdracht gaat uitvoeren, de opdracht waaraan je gaat werken, de laptop waarmee je werkt, wanneer je werkt en waar je werkt.

Jij bepaalt wat je nodig hebt. Wij regelen wat je nodig hebt.

TOP kennis = TOP salaris. Je bent trots op je kennisniveau. En gelijk heb je. Je hebt al heel wat (kilo)meters in code land doorlopen en bent voortdurend bezig met het up-to-date houden en uitbreiden van je kennis. Jouw TOP kennis verdient daarom een TOP salaris.
Jouw startsalaris is afhankelijk van de TOP kennis die je meebrengt en varieert van € 3800,00 tot € 7000,00 bruto per maand. En die jaarlijkse functioneringsgesprekken waarin je met klotsende oksels moet vragen om een salarisverhoging? Weg ermee. Groeit jouw kennis, dan groeit jouw salaris. Eerlijk, simpel, duidelijk.

Mis deze kans niet. Java Developer zijn bij TOP Squad betekent dus: Vrijheid. Heel veel vrijheid. No-nonsense: nooit meer nutteloze activiteiten. Werken in een TOP team van nieuwsgierige techies. Echt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je kan. Altijd een opdracht in de tech stack van jouw keuze én bij jou in de buurt.

 1. 1 Ontwerpen en implementeren van op Java gebaseerde applicaties
 2. 2 Onderhoud en verbetering aan applicaties
 3. 3 Bedenken en automatiseren van test cases
 4. 4 Hybride werken mogelijk
 5. 5 Het vertalen van wensen van de opdrachtgever in programmatuur
Mindmap TOP Squad
Banner TOP Squad
TOPSquad

Werken bij TOP Squad BV

Ben jij helemaal klaar met onnodig managementgeneuzel? Zeg nou zelf: al dat geneuzel is misschien wel de grootste doorn in het oog van elke developer. Hoe dat bij ons gaat? Ontdek het zelf met een greep uit onze lijfspreuken: Overwerken? Nee dankje! Een meeting na werktijd? Die is gek. Verplicht naar kantoor? Doe even normaal. Van ons mogen deze uitspraken allemaal op een tegeltje.

Wij organiseren onze MeetUps en DevDays altijd onder werktijd. TOP. Geen kantoor. Samenkomen waar praktisch is. TOP. Alleen nuttige, waardevolle activiteiten in jouw agenda. TOP. Oftewel: we ontmoeten elkaar waar en wanneer dat handig is, om onder werktijd activiteiten te doen waar wij als team blij van worden. Wat wil je nog meer?!

Kennis is onze grootste verbinder. Oké heel eerlijk, stiekem houden we allemaal van een flinke dosis droge humor. En dan ook echt flink. Maar daarnaast is kennis toch echt wat ons het hechte team maakt dat we zijn. Het kennisniveau in ons team is hoog, de bereidheid om van elkaar te leren groot. Er is respect voor elkaars code en volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen: Door van je team te leren of een opleiding te volgen die je zelf hebt gekozen.

Het sociale hoogtepunt van onze maand is de DevDay. We komen dan als team op locatie bij elkaar. Die dag werken we samen aan ons interne project en experimenteren we met de nieuwste innovaties in ons vakgebied. Een dag waarin al onze kennis, droge humor en nieuwsgierigheid samenkomt.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“De relaxte sfeer, arbeidsvoorwaarden, anti waste, meedoen aan challenges zoals Masters of Java, maandelijkse MeetUp met technische inhoud, alles is praktisch geregeld. Ik kan gewoon niks bedenken wat ik niet goed/leuk vind.”

Benjamin Faal

Software Engineer Java
Actief in Nederland
Opgericht in 2021
icon-marker-2 Created with Sketch. Virtuele hoofdkantoren
icon-employee Created with Sketch. 10 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 90% Man / 10% Vrouw
Happy customers by developing practical IT solutions! Sandra Boekhout – Business Development

Contractvormen

Zodra je bij TOP Squad BV in dienst treedt, ontvang je direct een vast contract voor onbepaalde tijd. De aanvankelijke proeftermijn is vastgesteld op twee maanden.  

Doorgroeimogelijkheden

We komen maandelijks twee keer live samen. Tijdens de MeetUp delen we kennis met elkaar en leren we van elkaar. Tijdens DevDay is het doel: de grenzen van onze kennis uitdagen en verbreden. En daar bovendien heel veel lol in hebben. Ons opleidingsbudget is maatwerk en kent geen limiet. The sky is the limit als het gaat om de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Wil je nog beter worden in jouw vak en heb je daar een opleiding voor nodig? TOP, ga ervoor!

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek voer je met Sandra Boekhout, zij is verantwoordelijk voor business development. Dit gesprek is online of op locatie en is bedoeld om op een informele manier kennis te maken. Graag horen we meer over je achtergrond en wat je zoekt in een nieuwe werkgever en werkomgeving. Ook zullen wij je informeren over de dienstverlening van TOP Squad.

Mocht er een wederzijdse klik zijn dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Hierbij zijn Sander Dahlberg, developer en co-owner TOP Squad ook bij aanwezig. Dit gesprek is vooral bedoeld om je technische skillset door te nemen. Wij vragen je ook om werk te laten zien, inclusief een (technische) toelichting over je aanpak. Dit mag werk zijn waar je trots op bent of juist iets wat eigenlijk mislukt is. Aan jou de keuze! Bij wederzijdse klik doen we je een aanbod en hopen we je te mogen verwelkomen.

Sandra Boekhout

Operationeel Directeur
 1. 1 Eerste gesprek online of op locatie
 2. 2 Tweede gesprek online
 3. 3 Contractvoorstel op locatie

Collega’s

Sander Dahlberg Software Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

”De vrijheid in opdrachtkeuze, informele werksfeer, en ruimte in het ontplooien van initiatieven”

Wat doe je in je vrije tijd?

”Programmeren, piano spelen, films & series, af en toe gamen, en tijd doorbrengen met mijn gezin”

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?

”Voor de waardering, groepsdiversiteit, technische uitdaging en diepgang, en natuurlijk gezelligheid”

Sandra Boekhout Operationeel Directeur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

”De vrijheid en het vertrouwen om datgeen te doen waar je goed in bent. Korte lijnen, professioneel, sociaal, positief en veel humor!”

Wat doe je in je vrije tijd?

”Buiten sporten met gezin of vriendinnen, veel lezen en (experimenteel) koken.”

Waarom vind je dat andere mensen ook moeten werken bij dit bedrijf?

”Wij zoeken opdrachten die bij onze professionals passen en niet andersom!”

Benjamin Faal Software Engineer Java

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Na 5 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt binnen de verschillende divisies was ik toe aan iets nieuws. Ik heb daarna nog 3 maanden gewerkt bij een andere detacheerder, waar ik helaas niet aan een opdracht ben gekomen. Dat vond ik zonde van mijn tijd en ontwikkeling als software engineer. Bij TOP Squad heb ik vanaf het begin meteen veel opdracht aanvragen gehad en kon ik op mijn eerste dag meteen aan de slag bij de klant. Verder sprak de anti waste mindset mij ook erg aan, daardoor ben je eigenlijk altijd bezig met de leuke dingen.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn eigen (open source) projecten. In mijn overige vrije tijd train ik 3 avonden per week in de sportschool voor powerliften.

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

TOP Squad Banner

Java Developer

TOP Squad BV — Nederland

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.
TOP Squad Banner

Stel een vraag

TOP Squad BV

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature