Jobboard

Medior/Senior Data Engineer

Stel een vraag
InnSpire

Medior/Senior Data Engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Randstad en omgeving
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring als Data Engineer of Software Engineer
 • Ervaring met C(#/++), Java, Python of Scala
 • Kennis van en ervaring met Cloud-technologie
 • Voorkeur voor Agile werken in een DevOps omgeving met Test Driven Development en CI/CD
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €7.000-€11.000 (afhankelijk van je ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 32 - 40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. Goede AOV-verzekering, aanvulling tot €4800 per maand
 • icon-dot Created with Sketch. Onbeperkte vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Tweewekelijkse innovatiesessies overdag
 • icon-dot Created with Sketch. Trainingen en kennissessies
Werkzaamheden
 • 50% Coderen
 • 20% Analyseren
 • 10% Testen
 • 10% Overleg en afstemmen
 • 10% Kennisopbouw en kennisdeling
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Data Engineer gebruik je Data Mining en Machine Learning technieken om de echte waarde uit de ruwe data te halen. Je maakt graag impact met de nieuwste technologieën en gebruikt deze om grote hoeveelheden data te verzamelen, op te slaan en te analyseren.  Je kunt je ideeën helder overbrengen op zowel technische als business collega’s.

Je hebt aantoonbare ervaring met minstens 2 server-side programmeertalen als C(#/++), Java, Python of Scala. Verder heb je ook kennis van Cloud technologie. 

 1. 1 Je gebruikt de nieuwste technologieën om grote hoeveelheden data te verzamelen, op te slaan en te analyseren.
 2. 2 Je hebt ervaring met data modellering
 3. 3 Je bent een echte team-player die ownership neemt en gebrand is op continue verbetering
“Als InnSpirator en Data Engineer werk je graag aan coole projecten met nieuwe technologie. Je wordt graag uitgedaagd, en vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen, maar ook je collega’s beter te maken. Ben jij gepassioneerd over technologie en kun je ondertussen ook plezier maken? Dan ben je een InnSpirator!”

Alex Hoeksma

Software Engineering

Praktijkvoorbeeld

Je werkt bij een van onze klanten met een team van specialisten aan de realisatie van een data oplossing. Hoe ziet dit eruit?

Doorgroeimogelijkheden

Autonomie en zelfsturing staan bij ons voorop als het gaat om de doorgroeimogelijkheden, ook in de keuze van opleidingen!

InnSpire faciliteert de keuzes van de Data Engineers en we maken deze ook fiscaal aftrekbaar.

Hiernaast hebben we 2-wekelijks Innspiratie middagen met variabele onderwerpen.

 1. 1 Keuze in opleidingen om verder te groeien!

Werken bij InnSpire

InnSpire faciliteert Data professionals, en stimuleert de ontwikkeling van álle medewerkers. Met technische opleidingen en cursussen, in open source tooling of in tools van onze software partners.

Maar ook met innspiratiemiddagen en trainingen gericht op persoonlijke skills of team vaardigheden. Met riante beloningsmodellen, en flexibele arbeidsvoorwaarden waaruit onze professionals zélf de optimale mix kiezen.

En sámen leren we, sámen vormen we InnSpire en vooral: hebben we veel plezier!

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Als je bij InnSpire wil werken moet je bomvol passie zitten en een tikkeltje gek zijn. Geen dag is bij ons hetzelfde! Onze doelstelling is om een effectief team te bouwen met voorspelbare resultaten en veel lol met elkaar. Passie en creativiteit zijn daarom de toverwoorden in alles wat we doen.”

Marcel Oostveen

Agile Coach & Scrum Master
Actief in Nederland
Opgericht in 2016
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Bodegraven
icon-employee Created with Sketch. 21 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 42 jaar
icon-sex Created with Sketch. 18 Mannen / 3 Vrouwen

Collega’s

Marcel Diepenbroek Test Automation

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Songs schrijven, gedachtenflarden en visies omzetten in muziek en tekst.  

 

Marcel Oostveen Agile Coach & Scrum Master

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben graag met mijn gezin op pad. Of dat nu een fietstochtje is of een nachtje weg op de boot, mijn gezin is mijn grootste goed. Daarbij sport ik graag (zwemmen, fietsen, hardlopen of sportschool) en hou ik ontzettend van lekker eten en drinken. 

 

Allie van den Berg Test Engineering

Waarom ben je bij Innspire gaan werken?

Ik heb op aanraden van een oud collega contact opgenomen met InnSpire en na 10 minuten werd ik gebeld om een afspraak te maken. Vanaf het eerste moment voelde InnSpire als familie en aangezien “Family is everything” mijn lijfsreuk is, was de keuze snel gemaakt. De met elkaar en voor elkaar mentaliteit maakt InnSpire uniek voor mij.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel met de kinderen bezig (17, 14 en 3 jaar), speel ik een beetje gitaar, probeer ik te sporten, af en toe gamen en soms gewoon helemaal niets doen.

 

Alex Hoeksma Software Engineering

Waarom ben je gaan werken bij InnSpire?

 Ik ben recent bij InnSpire gestart om de Software Engineering Guild vorm te geven. Na jarenlange ervaring in consulting vond ik het tijd voor the next level. Topspecialisten die elkaar beter willen maken, die klanten blij willen maken en die een fair deel van hun omzet verdienen. Kennisdeling hoort daarbij en hoort dus overdag plaats te vinden. Die cultuur vond ik bij InnSpire.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast het bouwen aan InnSpire Software Engineering vind ik het leuk om (startende) ondernemers in start-ups en scale-ups te coachen. Verder geniet ik erg van reizen met mijn lief, natuur, cultuur en culinair genieten. En ook mijn whisky-collectie op zijn tijd 😉

 

Hugo van de Brug Scrum master

Waarom ben je bij Innspire gaan werken?

De energie die ik voelde, en nog voel, bij InnSpire zorgde ervoor dat ik mij direct thuis voelde. Je krijgt een hoop eigen verantwoordelijkheid en veel kansen om te groeien. In je vakgebied, daarbuiten en als mens. Dit kwam duidelijk naar voren met de gesprekken die ik voerde met verschillende InnSpirators. En er wordt ook nog eens veel plezier beleefd. Door alle positieve energie vanuit de InnSpirators was voor mij de keuze snel gemaakt.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Als echtgenoot en vader breng ik graag tijd door met mijn gezin. Van dagjes uit, samen bordspellen spelen, Mario Karten tot aan samen gezellig een film kijken. Daarnaast ben ik graag bezig met Lego, gamen en mijn eigen retro arcade bartop creëren. En mocht ik mezelf toch even vervelen, dan lees ik graag een boek of kijk een leuke serie of film.

 

InnSpire maakt organisaties high performant Marcel Diepenbroek – Founder InnSpire 2 Automation

Contractvormen

Nieuwe medewerkers bij InnSpire (InnSpirators) kiezen zélf de best passende contractvorm, zodat de arbeidsvoorwaarden geheel zijn afgestemd op je persoonlijke situatie en er maximaal gebruik wordt gemaakt van fiscale voordelen.

Flexibiliteit in uren, werklocatie, vakantiedagen en opleidingen gekoppeld aan een riant salaris en superhoge bonus zorgen dat je contract optimaal aansluit bij jouw wensen en ambitie.

Zelf gekozen passende contractvorm

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek met Alex Hoeksma  (Founder InnSpire Software Engineering). Hierin maken we kennis met elkaar, introduceren we InnSpire en geven we aan wat we verwachten. Daarnaast introduceer je jezelf, geef je aan waar je interesses liggen en nemen we je CV en ervaringen door. Bij een positief gesprek maken we een afspraak voor een tweede gesprek met een consultant.

Voorafgaand aan dit tweede gesprek ontvang je een korte programmeeropdracht in de taal van jouw keuze, waarin je je kennis en kunde kunt aantonen. Het gaat hierbij niet om goed of fout, maar veel meer over waarom je bepaalde keuzes maakt en wat jij belangrijk vindt bij het maken van goede software. In het gesprek zelf gaan we dan ook wat dieper in op een aantal technische zaken, aan de hand van je uitwerking.

Indien dit allemaal positief verloopt, doen we een contractvoorstel in een gesprek met Alex Hoeksma en Marcel Oostveen (Founder InnSpire Groep). Worden we het eens dan kom je officieel in dienst van InnSpire!

Alex Hoeksma

Software Engineering
 1. 1 Sollicitatie
 2. 2 Eerste gesprek met Alex Hoeksma
 3. 3 Korte programmeeropdracht bespreken tijdens tweede gesprek
 4. 4 Contractvoorstel in gesprek met Alex Hoeksma en Marcel Oostveen
 5. 5 In dienst!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Medior/Senior Data Engineer

InnSpire — Randstad en omgeving

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

InnSpire

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature