Jobboard

Mulesoft Specialist

Stel een vraag
Whitehorses

Mulesoft Specialist

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Midlance
Vereisten
 • Afgeronde opleiding op hbo-niveau
 • Je hebt ruime ervaring met integratie (3 - 4 jaar). Minimaal 1 jaar ervaring met Mulesoft is een pré
 • Ervaring met een service bus zoals OSB, WSO2-ESB, Mule-ESB, etc is een pré
 • Je bent bekend met webservice standaarden zoals SOAP, REST, WSDL en JSON
 • Jouw Nederlands is uitstekend, in woord en in geschrift
 • Persoonlijke eigenschappen: je bent onderzoekend en vernieuwend
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €7000-€12.500 (afhankelijk van jouw ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 40 uur
 • icon-dot Created with Sketch. 30 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Een werkomgeving waarin privé en werk goed in balans zijn en waar bijv. een 4-daagse werkweek mogelijk is
 • icon-dot Created with Sketch. Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • icon-dot Created with Sketch. Begeleiding en training in zowel jouw technisch inhoudelijke als jouw soft skills
 • icon-dot Created with Sketch. No-nonsense bonusregeling, waarbij de bonus maandelijks wordt uitgekeerd
 • icon-dot Created with Sketch. Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Internetvergoeding, een laptop en telefoon
Werkzaamheden
 • 100% Per project afhankelijk
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Baanbrekende technologie, hoe fantastisch ook, is niets waard zonder specialisten die echt snappen hoe deze wereld in elkaar steekt. Niet de technologie, maar jij maakt het verschil! Vandaar dat bij Whitehorses alleen de beste integratieprofessionals werken, ofwel professionals die in staat zijn om in korte tijd dit niveau te behalen.

Wij zoeken gedreven collega’s die voorop willen en kunnen (mee)lopen in de ontwikkelmarkt. Die hun nek durven uit te steken en actief kennis brengen en halen binnen onze groep en bij onze opdrachtgevers. Zowel je ontwikkelvaardigheden als je consultancy skills zijn top, waarbij je werkt volgens de actuele standaarden, methoden, frameworks en (referentie)architecturen. Agile werken is je gewoon geworden. Mulesoft kent geen geheimen meer voor jou, jij beschikt over de kennis om je dit platform volledig eigen te maken.

 1. 1 Jezelf blijven ontwikkelen op projecten die op jouw wensen en ambities zijn afgestemd
 2. 2 Werken voor een werkgever die plezier in je werk, als een prioriteit ziet
 3. 3 Bijdragen aan het doel om de grootste groep van onafhankelijke integratiespecialisten te vormen binnen Nederland
“Baanbrekende technologie, hoe fantastisch ook, is niets waard zonder specialisten die echt snappen hoe deze wereld in elkaar steekt. Niet de technologie, maar jij maakt het verschil!”

Paul Imholz

Business Manager

Werken bij Whitehorses

Whitehorses detacheert de beste integratiespecialisten, minimaal hbo en veelal wo-geschoold. Onze medewerkers zijn allemaal door de wol geverfde specialisten met een schat aan (technische) kennis. Zij zijn gespecialiseerde integratiespecialisten in o.a. MuleSoft, OutSystems, Oracle Fusion Middleware en Java. De rollen die wij bij onze klanten vervullen variëren van: (integratie)architectuur, ontwerp en softwareontwikkeling tot implementatie en inrichting van beheer.

Wij denken met de opdrachtgever mee en komen tot het beste resultaat. Je herkent de Whitehorses-specialist als die echte teamplayer op jouw project. Diegene die analytisch en technisch sterk is en de lead durft te nemen en op wie je kunt bouwen. Samen met onze specialisten bepalen we in welke nieuwste ontwikkelingen binnen de integratietechnologieën wij ons verdiepen. Whitehorsers volgen niet, maar lopen voorop. Samen hogerop komen: we zien het als een sport!

Bekijk het bedrijfsprofiel
“De mens staat bij Whitehorses centraal. Dat is de basis van waaruit wij werken. Het is fijn te zien als de klant waar onze professional is ingezet deze norm ook omarmt. Dan spreken we van de perfecte match!”

Paul Imholz

Business Manager
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Utrecht
13 werknemers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 38 jaar

Doorgroeimogelijkheden

Bij Whitehorses krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bepaalt zelf de richting van je persoonlijke groei, het tempo en de technologie die jou uitdaagt. Whitehorses helpt je daarbij, bijvoorbeeld met aanvullende studies, cursussen en workshops. Hoe ervaren onze professionals ook zijn, ze willen allemaal vooruit, nieuwe dingen leren. 

 1. 1 Jouw ambitie!

Collega’s

Paul Imholz Business Manager

Ik werk graag met organisaties waar de mens centraal staat. Vandaar mijn keuze om me te binden aan Whitehorses en The Human Network. Een open en informele organisatie waarbij het begrip “medewerker centraal” in vele aspecten terugkomt. Bijvoorbeeld hoe er ruimte (fysiek en financieel) wordt gecreëerd voor kennis vergaring en kennisdeling. Elementen die je ook terugziet in bijvoorbeeld het gebouw zoals een ruime hal, veel licht, veel mogelijkheden voor kennisdeling en een fantastisch restaurant. Een ander element is bijvoorbeeld het beloningsmodel. Vastloon constructie, Midlance-model, het is allemaal mogelijk. De keuze is aan de medewerker. Meer uit de mensen halen, waarbij ze hun werk nog leuker gaan vinden. Daar ga ik voor. In mijn doen en laten is empowerment een tweede natuur geworden. Altijd iemand in zijn kracht “zetten” en dit zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken. Ik voel me dan ook meer een coach dan een manager.

Marlon van Schaijk Business Manager

Whitehorses is een bedrijf waar de mens centraal staat met persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Kennisborging en -deling van en door onze specialisten heeft dan ook volop onze aandacht. Het matchen van onze collega’s met opdrachten passend bij hun ontwikkeling en wensen geeft mij ontzettend veel voldoening. Verder zie ik het op eigen wijze opbouwen en onderhouden van het klantcontact als een van de leukste aspecten van mijn werk. Door goede contacten met de (eind)klant en tussenmarkt wordt onze positie verstevigd bij het werven van mooie opdrachten bij grote marktspelers passend bij onze consultants. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede sfeer binnen het team. Dat bereiken we onder meer door het team actief te betrekken bij de uit te stippelen visie van Whitehorses en natuurlijk gaan we regelmatig met z’n allen op pad om lol te maken en een drankje te drinken!

Laurens van der Starre Integratiespecialist

Waarom de keuze voor Whitehorses?
Vóór Whitehorses was mijn werkgever een grote, internationale, organisatie. Ik merkte dat het hoofdkantoor in de Verenigde Staten steeds meer hun zin probeerde door te drukken in Nederland, waardoor de kansen en mogelijkheden van het lokale management werden beperkt. En dat merkte ik ook. Ik had daar last van in mijn groeipad. Dat was de reden om op zoek te gaan naar een kleiner bedrijf, waar je “baas” gewoon je collega is, er geen hiërarchie bestaat en je als medewerker wordt gewaardeerd voor wie je bent en wat je doet.

Wat zijn je hobby’s?
Nerden met hardware, nieuwe software en gamen (zo af en toe) is altijd leuk! 

Mike Heeren Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Zoals gezegd bood Whitehorses mij de kans om af te studeren. Dit beviel zowel voor Whitehorses, als voor mij zo goed, dat ik meteen na mijn afstuderen in dienst ben getreden. Ik heb hier eerst het traineeprogramma gevolgd. Hierbij heb ik diverse cursussen gevolgd en certificaten behaald, om me klaar te stomen om als consultant aan de slag te gaan bij diverse klanten.

Wat zijn je hobby’s?
Ik drink graag een speciaal biertje en bezoekt de wedstrijden van Willem II

Daphne Olrichs Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Toen ik bij IVO Rechtspraak werkte, liepen daar ook een paar Whitehorsers rond. Ik hoorde van hen veel positieve geluiden, dus toen ik op zoek ging naar een leuke nieuwe werkgever ben ik met hen in gesprek gegaan. Zij enthousiasmeerden mij nog meer, en mijn goede voorgevoel werd in het gesprek bij Whitehorses zelf dubbel en dwars bevestigd.

Wat zijn je hobby’s?
Badmintonnen, grote Legoprojecten, biertje/pubquiz/concert met (collega-)vrienden, of lekker met een boek op de bank

Maurik-Jan Veenman Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Er werkt een mooie club vakidioten. Hierdoor ken je iedereen, is het gezellig, en wordt er goed kennis gedeeld om iedereen bij de klant te laten schitteren.

Sinds wanneer werk je bij Whitehorses en wat heb je hiervoor gedaan?
Ik werk sinds maart 2015 voor Whitehorses. Daarvoor heb ik voor AMIS gewerkt. AMIS werd wat groot en onpersoonlijk, en ik wilde weer voor een wat kleiner en gezelligere club werken waar je iedereen kent. Dat lukt bij Whitehorses heel goed!

Michel van Zoest Oracle & Integratiespecialist

Waarom heb je gekozen voor Whitehorses?
Na een paar jaar bij mijn vorige werkgever, merkte ik dat ik enorm werd afgeremd in mijn ontwikkeling. Ik kreeg steeds hetzelfde soort werk en aan opleiding werd nauwelijks iets gedaan. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, heb ik een aantal verschillende werkgevers overwogen, maar het verhaal van Whitehorses stak er met kop en schouders boven uit. Vanaf het eerste gesprek was mij al duidelijk dat ik bij Whitehorses wel mezelf zou kunnen ontplooien. Ook zou ik de kans krijgen om veel verschillende dingen te gaan leren en dat heeft voor mij de doorslag gegeven.

Wat zijn je hobby’s?
Fotografie, magic: The Gathering, Starwars. Bezoekt graag (metal)concerten. 

Whitehorses zet de mens echt centraal. Dat merk je aan alles. Het is een gezellige toko waar je jezelf kunt zijn. Laurens van der Starre – Integratiespecialist Whitehorses

Contractvormen

Bij Whitehorses kan je kiezen tussen twee beloningsstructuren: midlance of vast dienstverband. De midlance-constructie houdt in dat je een vast dienstverband hebt op basis van een variabel salaris. De vrijheid en het bijbehorende inkomen van een freelancer gecombineerd met de zekerheden van een gewone loonconstructie. Zonder voorbehoud 70% ontvangen van de door jou gerealiseerde omzet.

Sollicitatieproces

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze integratiespecialisten? Neem contact op, dan maken het team van Whitehorses en ik graag kennis met je!

Paul Imholz

Business Manager
 1. 1 Sollicitatie
 2. 2 Kennismakingsgesprek met Business Manager
 3. 3 Tweede gesprek met Business Manager en senior professional
 4. 4 Voorstel
 5. 5 In dienst

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Mulesoft Specialist

Whitehorses — Utrecht

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Whitehorses

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature