Jobboard

.NET EXPERT

Stel een vraag
XPRTZ
XPRTZ .NET

.NET EXPERT

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch.
Vereisten
 • Hbo werk- en denkniveau
 • 5 jaar werkervaring als .NET developer
 • Persoonlijke eigenschappen: Je bent ondernemend, analytisch en communicatief vaardig. Je loopt altijd 2 stappen voor op de klant en kunt ze overtuigen. Daarnaast ben je op de hoogte van trends en ontwikkelingen.
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €4.500-€5.500
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop en telefoon naar keuze
 • icon-dot Created with Sketch. Onkostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. De leukste collega's van Nederland
 • icon-dot Created with Sketch. Code days, code weekends en leuke tripjes naar het buitenland
 • icon-dot Created with Sketch. Riant opleidingsbudget beschikbaar
 • icon-dot Created with Sketch. Riante winstdeling aan het einde van het jaar
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Complexe backend puzzels bij een grote enterprise of een toffe app voor een start-up. Bij XPRTZ kiezen wij samen jouw ideale opdracht. Natuurlijk altijd met een .NET insteek, want daar ligt onze focus en jouw expertise.

In ons clubhuis laat je jouw pool-, race- en codingskills zien tijdens de diverse code camps, meetups, kennissessies en labdagen of praat je gewoon lekker bij met gelijkgestemde .NET experts die je écht kent. Je draait je hand bijvoorbeeld niet om voor het inrichten van een CI/CD pipeline met YAML in Azure DevOps, heeft GraphQL geen geheimen meer voor je, is jouw GitHub contribution overzicht meer groen dan grijs en vind je het leuk om jouw hobby projecten te deployen met Kubernetes in verschillende Docker containers. Bij XPRTZ gaat het bijhouden van jouw eigen GitHub commits niet ten koste van je klantopdracht. Kennis opdoen, delen en bijblijven is namelijk net zo belangrijk.

Kortom; jij bent een kick-ass developer met passie voor het vak. Werkt liever in een team dan alleen en blijft niet ‘hangen’ in een opdracht maar neemt zo nu en dan afstand om kennis te ontwikkelen en eens goed artikel te publiceren, webcast op te nemen of een talk te houden op een event, meetup of kennissessie.

 1. 1 Je werkt aan opdrachten die bij jou passen
 2. 2 Je helpt klanten met het schrijven van betere software
 3. 3 Je denkt mee over de complete architectuur
 4. 4 Je bedenkt nieuwe oplossingen
 5. 5 Je werkt in een platte organisatie dat zeer snel schakelt
Wij hebben een ding gemeen. Wij maken Kick-ass .NET oplossingen voor onze klanten
Dennis

Dennis Zuidam

Eigenaar en directeur

Doorgroeimogelijkheden

Binnen XPRTZ zijn de mogelijkheden voor iedereen gelijkgestemd. Omdat iedereen andere ervaringen op doet, leren we van elkaar. Je groeit dus niet alleen individueel, maar ook als groep. We vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen als professional, daarom hebben wij een riant opleidingsbudget beschikbaar. Daarnaast werk je altijd aan een opdracht die goed bij je persoonlijke situatie in je loopbaan past.

Werken bij XPRTZ .NET

XPRTZ staat voor FITTE Professionals, die actuele kennis combineren met softskills en passende methodieken. We werken samen met onze klanten, en met elkaar, aan opdrachten die passen bij de actuele expertise van onze developers. Vanuit onze grote passie voor .NET staat het ontwikkelen en delen van kennis bovenaan. Met deze attitude leren wij continu en kunnen wij de beste oplossingen realiseren. Stabiliteit is belangrijk voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Denk daarbij aan een pensioenregeling en een goede verzekering. We zijn een hecht team met een platte organisatievorm. Je kunt ons team zien als een kleine zakelijke vriendengroep vol enthousiastelingen. We communiceren open en direct zonder tussenschakels. XPRTZ nemen eigenaarschap, stimuleren openheid, samenwerking en kennisdeling, om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Vanuit de overtuiging dat experts met experts willen werken, en dat een team vanuit een duidelijk gespecialiseerde focus in een betrokken organisatievorm beter werkt, is XPRTZ opgericht; écht voor .NET developers.
Jasper

Jasper Jak

Eigenaar en directeur
Totaal heeft XPRTZ 32 experts verdeeld over twee teams
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35
icon-marker-2 Created with Sketch. Clubhuis in Utrecht
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
Oprichter & Directeur Wij bedenken vandaag innovatieve oplossingen voor de toekomst van onze klanten Jasper Jak

Contractvormen

Wij vinden stabiliteit, continuïteit en lange termijn visie belangrijk. Daarom kom je bij ons werken in dienstverband en ontvang je meteen een vast contract. Daarbij hoort een proeftermijn van twee maanden.

Sollicitatieproces

Wanneer Codecareer jou aan ons heeft voorgesteld nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met Jasper / Dennis én een Xprt. Wanneer dit gesprek voor ons allebei goed is verlopen nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Dit gesprek is technisch verdiepend en voer je met onze .NET experts. Je maakt een assessment die jullie later zullen bespreken. Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je een aanbod en verwelkomen we je graag in ons team!

Jasper

Jasper Jak

Eigenaar en directeur
 1. 1 Kennismaking
 2. 2 Tweede gesprek met assesment
 3. 3 Aanbod

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

XPRTZ

.NET EXPERT

XPRTZ .NET — Utrecht

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.
XPRTZ

Stel een vraag

XPRTZ .NET

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature